Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 3
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2025-01-15 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Seminarium - 30 seminarium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-35SEM-04
2025-01-17 Pt 08:00 - 12:15 (5g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2313
2025-01-17 Pt 12:15 - 16:30 (5g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2314
2025-01-20 Pn 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIS1-3514
2025-01-22 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Seminarium - 30 seminarium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-35SEM-04
2025-01-26 Nd 13:15 - 15:45 (3g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJTSN1-2313
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl