Sienk. 5 pr. spoż. 2
Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
2024-04-25 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2024-04-27 |
Sb 08:45 - 11:15 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN2-1114 |
2024-04-27 |
Sb 11:30 - 14:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN2-1113 |
2024-04-30 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Ewa Pyrzyńska |
ZJZIS1-2412 |
2024-05-07 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIS1-2413 |
2024-05-07 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIS1-2414 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl