Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 2
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2024-04-25 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2024-04-27 Sb 08:45 - 11:15 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN2-1114
2024-04-27 Sb 11:30 - 14:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN2-1113
2024-04-30 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Ewa Pyrzyńska e-Wizytówka ZJZIS1-2412
2024-05-07 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIS1-2413
2024-05-07 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIS1-2414
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl