Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 1
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2022-10-03 Pn 11:30 - 13:00 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIS1-3511, ZJZIS1-3512
gr.3
2022-10-03 Pn 13:15 - 14:45 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIS1-3512
2022-10-03 Pn 15:00 - 18:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności II laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTOS1-3512ZJ
2022-10-05 Śr 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności II laboratorium prof. UEK dr hab. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJTOS1-3511ZJ
2022-10-12 Śr 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności II laboratorium prof. UEK dr hab. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJTOS1-3511ZJ
2022-10-13 Cz 09:45 - 11:15 (2g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-2311
2022-10-14 Pt 11:30 - 13:00 (2g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-2312
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl