Sienk. 5 pr. spoż. 1
Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
2025-01-13 |
Pn 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2311 |
2025-01-13 |
Pn 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2312 |
2025-01-14 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2313 |
2025-01-17 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2312 |
2025-01-17 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2311 |
2025-01-18 |
Sb 08:00 - 13:00 (6g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJTSN1-2311 |
2025-01-18 |
Sb 13:15 - 17:30 (5g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN1-3511 |
2025-01-19 |
Nd 13:15 - 18:15 (6g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJTSN1-2311 |
2025-01-20 |
Pn 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2311 |
2025-01-20 |
Pn 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2312 |
2025-01-21 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2313 |
2025-01-22 |
Śr 15:00 - 18:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2313 |
2025-01-24 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2312 |
2025-01-24 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2311 |
2025-01-25 |
Sb 13:15 - 16:30 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJTSN1-2311 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl