Sienk. 4 pr. an .sens.
Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
2024-12-13 |
Pt 08:00 - 10:30 (3g.) |
Sensoryczne metody badania produktów |
laboratorium |
dr inż. Paweł Turek |
ZJIJS1-1114 |
2024-12-17 |
Wt 09:45 - 12:15 (3g.) |
Metodyka badań sensorycznych |
laboratorium |
dr inż. Paweł Turek |
ZJIPS1-1113 |
2024-12-17 |
Wt 12:15 - 14:45 (3g.) |
Metodyka badań sensorycznych |
laboratorium |
dr inż. Paweł Turek |
ZJIPS1-1114 |
2024-12-17 |
Wt 15:00 - 17:30 (3g.) |
Sensoryczne metody badania produktów |
laboratorium |
dr inż. Paweł Turek |
ZJIJS1-1113 |
2024-12-18 |
Śr 13:15 - 15:45 (3g.) |
Sensoryczne metody badania produktów |
laboratorium |
dr inż. Paweł Turek |
ZJIJS1-1111 |
2024-12-18 |
Śr 15:45 - 18:15 (3g.) |
Sensoryczne metody badania produktów |
laboratorium |
dr inż. Paweł Turek |
ZJIJS1-1112 |
2024-12-19 |
Cz 10:30 - 13:00 (3g.) |
Metodyka badań sensorycznych |
laboratorium |
dr inż. Paweł Turek |
ZJIPS1-1112 |
2024-12-19 |
Cz 15:00 - 17:30 (3g.) |
Metodyka badań sensorycznych |
laboratorium |
dr inż. Paweł Turek |
ZJIPS1-1111 |
2024-12-19 |
Cz 17:30 - 20:00 (3g.) |
Sensoryczne metody badania produktów |
laboratorium |
dr inż. Paweł Turek |
ZJIJS1-1115 |
2024-12-20 |
Pt 08:00 - 10:30 (3g.) |
Sensoryczne metody badania produktów |
laboratorium |
dr inż. Paweł Turek |
ZJIJS1-1114 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl