Plan Zajęć
okres:
Halagarda Michał, prof.UEK dr hab.inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-11-07 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2311
2025-11-07 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2312
2025-11-12 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I Przeniesienie zajęć ZJIJS1-2312
na 15.01.
2025-11-12 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I Przeniesienie zajęć ZJIJS1-2311
na 15.01.
2025-11-14 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2311
2025-11-14 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2312
2025-11-19 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2312
2025-11-19 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2311
2025-11-20 Cz 11:30 - 13:00 (2g.) Seminarium - 15 seminarium Bud.gł. 1 (sala obron) ZJIJS1-35SEM-01
2025-11-20 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego wykład Paw.F 104 ZJIPS1-2311, ZJIPS1-2312, ZJIPS1-2313, ZJIPS1-2314
2025-11-21 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2311
2025-11-21 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2312
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl