| Termin | Dzień, godzina | Przedmiot | Typ | Sala | Grupa |
|---|---|---|---|---|---|
| 2025-11-07 | Pt 08:45 - 12:15 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJTSS1-2311 |
| 2025-11-07 | Pt 12:15 - 15:45 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJTSS1-2312 |
| 2025-11-12 | Śr 11:30 - 14:45 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych I | Przeniesienie zajęć | ZJIJS1-2312 | |
| na 15.01. | |||||
| 2025-11-12 | Śr 15:00 - 18:15 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych I | Przeniesienie zajęć | ZJIJS1-2311 | |
| na 15.01. | |||||
| 2025-11-14 | Pt 08:45 - 12:15 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJTSS1-2311 |
| 2025-11-14 | Pt 12:15 - 15:45 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJTSS1-2312 |
| 2025-11-19 | Śr 11:30 - 14:45 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych I | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJIJS1-2312 |
| 2025-11-19 | Śr 15:00 - 18:15 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych I | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJIJS1-2311 |
| 2025-11-20 | Cz 11:30 - 13:00 (2g.) | Seminarium - 15 | seminarium | Bud.gł. 1 (sala obron) | ZJIJS1-35SEM-01 |
| 2025-11-20 | Cz 13:15 - 14:45 (2g.) | Surowce i produkty przemysłu spożywczego | wykład | Paw.F 104 | ZJIPS1-2311, ZJIPS1-2312, ZJIPS1-2313, ZJIPS1-2314 |
| 2025-11-21 | Pt 08:45 - 12:15 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJTSS1-2311 |
| 2025-11-21 | Pt 12:15 - 15:45 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJTSS1-2312 |