Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2024-04-19 |
Pt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2414 |
2024-04-21 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN1-2411 |
2024-04-22 |
Pn 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2414 |
2024-04-23 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-2413 |
2024-04-23 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-2414 |
2024-04-26 |
Pt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2414 |
2024-04-27 |
Sb 08:45 - 11:15 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIN2-1114 |
2024-04-27 |
Sb 11:30 - 14:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIN2-1113 |
2024-04-27 |
Sb 14:00 - 16:30 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
Przeniesienie zajęć |
|
ZJZIN2-1114 |
na godz.8.45-11.15 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl