Plan Zajęć
okres:
Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-12-12 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego wykład Paw.B 251 ZJIPS1-2311, ZJIPS1-2312, ZJIPS1-2313
2024-12-13 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2313
2024-12-13 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2314
2024-12-14 Sb 13:15 - 15:45 (3g.) Produkcjażywności ekologicznej przykadem produkcji o obiegu zamkniętym wykład do wyboru link do zajęć ZJZIN1-3511
2024-12-16 Pn 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-3514
2024-12-16 Pn 15:00 - 17:30 (3g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego wykład Paw.S sala 7 ZJZIS1-3511, ZJZIS1-3512, ZJZIS1-3513, ZJZIS1-3514
2024-12-16 Pn 17:30 - 20:00 (3g.) Trendy rozwojowe na rynku FMCG konwersatorium Paw.G 9 ZJIPS2-2311PC
2024-12-20 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2313
2024-12-20 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2314
2024-12-22 Nd 10:30 - 14:45 (5g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego Przeniesienie zajęć ZJZIN1-3511
na 18.01.
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl