Plan Zajęć
okres:
Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-04-19 Pt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2414
2024-04-21 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN1-2411
2024-04-22 Pn 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2414
2024-04-23 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2024-04-23 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
2024-04-26 Pt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2414
2024-04-27 Sb 08:45 - 11:15 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIN2-1114
2024-04-27 Sb 11:30 - 14:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIN2-1113
2024-04-27 Sb 14:00 - 16:30 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów Przeniesienie zajęć ZJZIN2-1114
na godz.8.45-11.15
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl