Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2024-12-12 |
Cz 13:15 - 14:45 (2g.) |
Surowce i produkty przemysłu spożywczego |
wykład |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-2311, ZJIPS1-2312, ZJIPS1-2313 |
2024-12-13 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2313 |
2024-12-13 |
Pt 12:15 - 15:45 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2314 |
2024-12-14 |
Sb 13:15 - 15:45 (3g.) |
Produkcjażywności ekologicznej przykadem produkcji o obiegu zamkniętym |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJZIN1-3511 |
2024-12-16 |
Pn 08:45 - 12:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS1-3514 |
2024-12-16 |
Pn 15:00 - 17:30 (3g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
wykład |
Paw.S sala 7 |
ZJZIS1-3511, ZJZIS1-3512, ZJZIS1-3513, ZJZIS1-3514 |
2024-12-16 |
Pn 17:30 - 20:00 (3g.) |
Trendy rozwojowe na rynku FMCG |
konwersatorium |
Paw.G 9 |
ZJIPS2-2311PC |
2024-12-20 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2313 |
2024-12-20 |
Pt 12:15 - 15:45 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2314 |
2024-12-22 |
Nd 10:30 - 14:45 (5g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
Przeniesienie zajęć |
|
ZJZIN1-3511 |
na 18.01. |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl