Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2024-05-09 |
Cz 11:30 - 15:45 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
link do zajęć |
ZJIJS2-2312MJ |
2024-05-10 |
Pt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
link do zajęć |
ZJIJS1-2414 |
2024-05-11 |
Sb 08:45 - 13:00 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJN2-2311MJ |
2024-05-12 |
Nd 08:45 - 12:15 (4g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJN2-2311MJ |
2024-05-13 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
2024-05-13 |
Pn 13:15 - 14:45 (2g.) |
Autentyczność żywności |
wykład do wyboru |
Bud.gł. 6 |
ZJTOS1-3611MO, ZJTOS1-3612MO |
2024-05-16 |
Cz 11:30 - 15:45 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJIJS2-2312MJ |
2024-05-17 |
Pt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2414 |
2024-05-20 |
Pn 13:15 - 14:45 (2g.) |
Autentyczność żywności |
wykład do wyboru |
Bud.gł. 6 |
ZJTOS1-3611MO, ZJTOS1-3612MO |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl