Plan Zajęć
okres:
Suwała Grzegorz, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-05-09 Cz 11:30 - 15:45 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium link do zajęć ZJIJS2-2312MJ
2024-05-10 Pt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium link do zajęć ZJIJS1-2414
2024-05-11 Sb 08:45 - 13:00 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJN2-2311MJ
2024-05-12 Nd 08:45 - 12:15 (4g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJN2-2311MJ
2024-05-13 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
2024-05-13 Pn 13:15 - 14:45 (2g.) Autentyczność żywności wykład do wyboru Bud.gł. 6 ZJTOS1-3611MO, ZJTOS1-3612MO
2024-05-16 Cz 11:30 - 15:45 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJIJS2-2312MJ
2024-05-17 Pt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2414
2024-05-20 Pn 13:15 - 14:45 (2g.) Autentyczność żywności wykład do wyboru Bud.gł. 6 ZJTOS1-3611MO, ZJTOS1-3612MO
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl