Termin | Dzień, godzina | Przedmiot | Typ | Sala | Grupa |
---|---|---|---|---|---|
2024-12-15 | Nd 13:15 - 16:30 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 3 | ZJTSN1-2313 |
2024-12-16 | Pn 08:00 - 11:15 (4g.) | Surowce i produkty przemysłu spożywczego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 2 | ZJIPS1-2311 |
2024-12-16 | Pn 11:30 - 14:45 (4g.) | Surowce i produkty przemysłu spożywczego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 2 | ZJIPS1-2312 |
2024-12-16 | Pn 15:45 - 17:30 (2g.) | Innowacyjność w rozwoju produktów | ćwiczenia | Sienk. 4 sala audio | ZJIPS2-1111 |
2024-12-17 | Wt 13:15 - 16:30 (4g.) | Surowce i produkty przemysłu spożywczego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 2 | ZJIPS1-2313 |
2024-12-18 | Śr 11:30 - 13:00 (2g.) | Seminarium - 30 | seminarium | Sienk. 5 pr. spoż. 3 | ZJIPS1-35SEM-04 |
2024-12-19 | Cz 15:00 - 16:30 (2g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych I | wykład | Paw.F 107 | ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313 |
2024-12-22 | Nd 13:15 - 16:30 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 3 | ZJTSN1-2313 |