Plan Zajęć
okres:
Suwała Grzegorz, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-12-15 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSN1-2313
2024-12-16 Pn 08:00 - 11:15 (4g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIPS1-2311
2024-12-16 Pn 11:30 - 14:45 (4g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIPS1-2312
2024-12-16 Pn 15:45 - 17:30 (2g.) Innowacyjność w rozwoju produktów ćwiczenia Sienk. 4 sala audio ZJIPS2-1111
2024-12-17 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIPS1-2313
2024-12-18 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Seminarium - 30 seminarium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJIPS1-35SEM-04
2024-12-19 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I wykład Paw.F 107 ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313
2024-12-22 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSN1-2313
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl