Termin | Dzień, godzina | Przedmiot | Typ | Sala | Grupa |
---|---|---|---|---|---|
2024-04-25 | Cz 11:30 - 14:45 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych II | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 2 | ZJIJS1-2413 |
2024-04-27 | Sb 08:45 - 11:15 (3g.) | Jakość i bezpieczeństwo produktów | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJZIN2-1111 |
2024-04-27 | Sb 11:30 - 14:00 (3g.) | Jakość i bezpieczeństwo produktów | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJZIN2-1112 |
2024-04-29 | Pn 14:00 - 16:30 (3g.) | Rozwój produktów żywnościowych | wykład | link do zajęć | ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112, ZJIJS2-1113 |
2024-04-30 | Wt 09:45 - 13:00 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych II | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJIJS1-2411 |
2024-04-30 | Wt 13:15 - 14:45 (2g.) | E –handel | konwersatorium | Paw.G 10 | ZJIPS2-1211PC |
2024-05-07 | Wt 09:45 - 13:00 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych II | Przeniesienie zajęć | ZJIJS1-2411 |