Plan Zajęć
okres:
Miśniakiewicz Małgorzata, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-04-25 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2413
2024-04-27 Sb 08:45 - 11:15 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN2-1111
2024-04-27 Sb 11:30 - 14:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN2-1112
2024-04-29 Pn 14:00 - 16:30 (3g.) Rozwój produktów żywnościowych wykład link do zajęć ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112, ZJIJS2-1113
2024-04-30 Wt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2411
2024-04-30 Wt 13:15 - 14:45 (2g.) E –handel konwersatorium Paw.G 10 ZJIPS2-1211PC
2024-05-07 Wt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II Przeniesienie zajęć ZJIJS1-2411
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl