Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Sala |
2024-05-20 |
Pn 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy 2.4 - grupa przedmiotów |
lektorat |
Językowe Centrum |
|
2024-05-21 |
Wt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych II |
laboratorium |
dr inż. Mateusz Kowalski |
Sienk. 4 pr. przem. 3 |
2024-05-21 |
Wt 15:00 - 16:30 (2g.) |
Język obcy 2.4 - grupa przedmiotów |
lektorat |
Językowe Centrum |
|
2024-05-21 |
Wt 16:45 - 18:15 (2g.) |
|
egzamin |
dr inż. Elżbieta Bielak |
Paw.C Nowa Aula |
2024-05-22 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy 2.4 - grupa przedmiotów |
lektorat |
Językowe Centrum |
|
2024-05-22 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Zarządzanie jakością |
wykład |
prof.UEK dr inż. Mariusz Giemza |
Paw.B 251 |
2024-05-22 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
Paw.B 251 |
2024-05-23 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
Paw.F 715 |
2024-05-23 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Zarządzanie jakością |
ćwiczenia |
dr inż. Paweł Nowicki |
Bud.gł. 7 |
2024-05-23 |
Cz 15:00 - 16:30 (2g.) |
Język obcy 2.4 - grupa przedmiotów |
lektorat |
Językowe Centrum |
|
2024-05-24 |
Pt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy 2.4 - grupa przedmiotów |
lektorat |
Językowe Centrum |
|
2024-05-24 |
Pt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
2024-05-24 |
Pt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
2024-05-27 |
Pn 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy 2.4 - grupa przedmiotów |
lektorat |
Językowe Centrum |
|
2024-05-29 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy 2.4 - grupa przedmiotów |
lektorat |
Językowe Centrum |
|
2024-05-29 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Zarządzanie jakością |
wykład |
prof.UEK dr inż. Mariusz Giemza |
Paw.B 251 |
2024-05-29 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
Paw.B 251 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl