Plan Zajęć
okres:
ZJZIN1-3511
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Sala
2024-12-07 Sb 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego wykład dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka link do zajęć
2024-12-07 Sb 12:15 - 14:45 (3g.) Techniki pakowania wykład dr hab. Ewelina Jamróz e-Wizytówka link do zajęć
2024-12-08 Nd 08:00 - 10:30 (3g.) Techniki pakowania laboratorium dr hab. Ewelina Jamróz e-Wizytówka Paw.U sala S(Kat.Opak.)
2024-12-08 Nd 10:30 - 13:00 (3g.) Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem II ćwiczenia prof.UEK dr hab.inż. Piotr Kafel e-Wizytówka Paw.S sala 6
2024-12-08 Nd 14:00 - 17:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka Sienk. 5 pr. spoż. 1
2024-12-13 Pt 18:30 - 20:00 (2g.) Zarządzanie gospodarką odpadami wykład dr inż. Artur Jachimowski e-Wizytówka link do zajęć
2024-12-14 Sb 08:00 - 10:30 (3g.) Techniki pakowania wykład dr hab. Ewelina Jamróz e-Wizytówka link do zajęć
2024-12-14 Sb 10:30 - 13:00 (3g.) Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem II wykład prof.UEK dr hab.inż. Piotr Kafel e-Wizytówka link do zajęć
2024-12-14 Sb 13:15 - 15:45 (3g.) Produkcjażywności ekologicznej przykadem produkcji o obiegu zamkniętym wykład do wyboru dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka link do zajęć
2024-12-20 Pt 18:30 - 21:00 (3g.) Zarządzanie produkcją i usługami wykład prof. UEK dr hab. Marek Jabłoński e-Wizytówka link do zajęć
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl