Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Sala |
2024-12-07 |
Sb 08:45 - 12:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
wykład |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
link do zajęć |
2024-12-07 |
Sb 12:15 - 14:45 (3g.) |
Techniki pakowania |
wykład |
dr hab. Ewelina Jamróz |
link do zajęć |
2024-12-08 |
Nd 08:00 - 10:30 (3g.) |
Techniki pakowania |
laboratorium |
dr hab. Ewelina Jamróz |
Paw.U sala S(Kat.Opak.) |
2024-12-08 |
Nd 10:30 - 13:00 (3g.) |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem II |
ćwiczenia |
prof.UEK dr hab.inż. Piotr Kafel |
Paw.S sala 6 |
2024-12-08 |
Nd 14:00 - 17:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
2024-12-13 |
Pt 18:30 - 20:00 (2g.) |
Zarządzanie gospodarką odpadami |
wykład |
dr inż. Artur Jachimowski |
link do zajęć |
2024-12-14 |
Sb 08:00 - 10:30 (3g.) |
Techniki pakowania |
wykład |
dr hab. Ewelina Jamróz |
link do zajęć |
2024-12-14 |
Sb 10:30 - 13:00 (3g.) |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem II |
wykład |
prof.UEK dr hab.inż. Piotr Kafel |
link do zajęć |
2024-12-14 |
Sb 13:15 - 15:45 (3g.) |
Produkcjażywności ekologicznej przykadem produkcji o obiegu zamkniętym |
wykład do wyboru |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
link do zajęć |
2024-12-20 |
Pt 18:30 - 21:00 (3g.) |
Zarządzanie produkcją i usługami |
wykład |
prof. UEK dr hab. Marek Jabłoński |
link do zajęć |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl