Sienk. 5 pr. spoż. 3
Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
2025-02-28 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2412 |
2025-03-14 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2412 |
2025-03-21 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2412 |
2025-03-28 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2412 |
2025-04-03 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2413 |
2025-04-04 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2412 |
2025-04-10 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2413 |
2025-04-11 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2412 |
2025-04-24 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2413 |
2025-04-25 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2412 |
2025-04-28 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJZIS2-1112 |
2025-05-05 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJZIS2-1112 |
2025-05-08 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2413 |
2025-05-12 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJZIS2-1112 |
2025-05-15 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2413 |
2025-05-22 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2413 |
2025-06-05 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2413 |
2025-06-12 |
Cz 13:15 - 14:45 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2413 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl