Plan Zajęć
okres:
2025-12-05 do 2025-12-19
2025-10-01 do 2026-02-22
2024-10-01 do 2025-09-30
2023-10-01 do 2024-09-30
Ok
Sienk. 5 pr. spoż. 3
Termin
Dzień, godzina
Przedmiot
Typ
Nauczyciel
Grupa
2025-12-08
Pn 13:15 - 16:30 (4g.)
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego
laboratorium
dr inż. Magdalena Sęk
ZJZIS1-3512
2025-12-08
Pn 16:45 - 20:00 (4g.)
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego
laboratorium
dr inż. Magdalena Sęk
ZJZIS1-3513
2025-12-09
Wt 11:30 - 14:45 (4g.)
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I
laboratorium
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz
ZJIJS1-2313
2025-12-15
Pn 13:15 - 16:30 (4g.)
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I
laboratorium
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz
ZJIJS1-2313
2025-12-16
Wt 11:30 - 14:45 (4g.)
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I
laboratorium
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz
ZJIJS1-2313
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email:
point@hot.pl