Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 3
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2025-11-16 Nd 08:45 - 13:00 (5g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Ewa Pyrzyńska e-Wizytówka ZJZIN1-3511
2025-11-17 Pn 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3512
2025-11-17 Pn 16:45 - 20:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3513
2025-11-18 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2313
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl