Plan Zajęć
okres:
2024-11-21 do 2024-12-05
2024-10-01 do 2025-02-23
2024-10-01 do 2025-09-30
2023-10-01 do 2024-09-30
Ok
Sienk. 5 pr. spoż. 3
Termin
Dzień, godzina
Przedmiot
Typ
Nauczyciel
Grupa
2024-11-22
Pt 08:45 - 12:15 (4g.)
Towaroznawstwo żywności
laboratorium
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
ZJTSS1-2313
2024-11-22
Pt 12:15 - 15:45 (4g.)
Towaroznawstwo żywności
laboratorium
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
ZJTSS1-2314
2024-11-25
Pn 14:00 - 17:30 (4g.)
Projektowanie produktów żywnościowych
laboratorium
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz
ZJIPS1-3511PP
2024-11-26
Wt 11:30 - 14:45 (4g.)
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego
laboratorium
dr inż. Magdalena Sęk
ZJZIS1-3511
2024-11-27
Śr 11:30 - 13:00 (2g.)
Seminarium - 30
seminarium
dr inż. Grzegorz Suwała
ZJIPS1-35SEM-04
2024-12-02
Pn 08:45 - 12:15 (4g.)
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego
laboratorium
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
ZJZIS1-3514
2024-12-03
Wt 11:30 - 14:45 (4g.)
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego
laboratorium
dr inż. Magdalena Sęk
ZJZIS1-3511
2024-12-04
Śr 11:30 - 13:00 (2g.)
Seminarium - 30
seminarium
dr inż. Grzegorz Suwała
ZJIPS1-35SEM-04
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email:
point@hot.pl