Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 3
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2024-11-22 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2313
2024-11-22 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2314
2024-11-25 Pn 14:00 - 17:30 (4g.) Projektowanie produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIPS1-3511PP
2024-11-26 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3511
2024-11-27 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Seminarium - 30 seminarium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-35SEM-04
2024-12-02 Pn 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIS1-3514
2024-12-03 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3511
2024-12-04 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Seminarium - 30 seminarium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-35SEM-04
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl