Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 3
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2025-12-08 Pn 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3512
2025-12-08 Pn 16:45 - 20:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3513
2025-12-09 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2313
2025-12-15 Pn 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2313
2025-12-16 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2313
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl