Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 2
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2025-02-27 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2413
2025-02-27 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2414
2025-02-28 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-02-28 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2411
2025-03-07 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-03-10 Pn 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-03-13 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2413
2025-03-13 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2414
2025-03-14 Pt 08:00 - 11:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-03-14 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2411
2025-03-20 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2413
2025-03-20 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2414
2025-03-21 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-03-21 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2411
2025-03-24 Pn 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-03-25 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2413
2025-03-26 Śr 12:15 - 16:30 (5g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS2-1111
2025-03-27 Cz 16:45 - 20:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2414
2025-03-28 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2411
2025-03-31 Pn 14:00 - 16:30 (3g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS2-1111
2025-04-03 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2413
2025-04-03 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2414
2025-04-04 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-04-04 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2411
2025-04-08 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2412
2025-04-09 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-04-10 Cz 08:00 - 10:30 (3g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS2-1111
2025-04-10 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2413
2025-04-10 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2414
2025-04-11 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-04-11 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2411
2025-04-15 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2412
2025-04-16 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-04-23 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-04-23 Śr 16:45 - 20:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-04-24 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2413
2025-04-24 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2414
2025-04-25 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-04-25 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2411
2025-04-28 Pn 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-04-28 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJZIS2-1111
2025-04-29 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2412
2025-05-05 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJZIS2-1111
2025-05-06 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2412
2025-05-07 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-05-08 Cz 08:00 - 09:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2411
2025-05-08 Cz 11:30 - 13:00 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2413
2025-05-08 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2414
2025-05-09 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-05-12 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJZIS2-1111
2025-05-13 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2412
2025-05-14 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-05-16 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-05-19 Pn 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-05-20 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2412
2025-05-21 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-05-23 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-05-30 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-06-02 Pn 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-06-03 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2412
2025-06-04 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-06-06 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-06-10 Wt 15:00 - 16:30 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2412
2025-06-11 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-06-13 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl