Sienk. 5 pr. spoż. 2
Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
2025-02-27 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2413 |
2025-02-27 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2414 |
2025-02-28 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-02-28 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2411 |
2025-03-07 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-03-10 |
Pn 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-03-13 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2413 |
2025-03-13 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2414 |
2025-03-14 |
Pt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-03-14 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2411 |
2025-03-20 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2413 |
2025-03-20 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2414 |
2025-03-21 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-03-21 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2411 |
2025-03-24 |
Pn 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-03-25 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2413 |
2025-03-26 |
Śr 12:15 - 16:30 (5g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS2-1111 |
2025-03-27 |
Cz 16:45 - 20:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2414 |
2025-03-28 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2411 |
2025-03-31 |
Pn 14:00 - 16:30 (3g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS2-1111 |
2025-04-03 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2413 |
2025-04-03 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2414 |
2025-04-04 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-04-04 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2411 |
2025-04-08 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2412 |
2025-04-09 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-04-10 |
Cz 08:00 - 10:30 (3g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS2-1111 |
2025-04-10 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2413 |
2025-04-10 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2414 |
2025-04-11 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-04-11 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2411 |
2025-04-15 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2412 |
2025-04-16 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-04-23 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-04-23 |
Śr 16:45 - 20:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-04-24 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2413 |
2025-04-24 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2414 |
2025-04-25 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-04-25 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2411 |
2025-04-28 |
Pn 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-04-28 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJZIS2-1111 |
2025-04-29 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2412 |
2025-05-05 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJZIS2-1111 |
2025-05-06 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2412 |
2025-05-07 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-05-08 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2411 |
2025-05-08 |
Cz 11:30 - 13:00 (2g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2413 |
2025-05-08 |
Cz 15:00 - 16:30 (2g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2414 |
2025-05-09 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-05-12 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJZIS2-1111 |
2025-05-13 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2412 |
2025-05-14 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-05-16 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-05-19 |
Pn 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-05-20 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2412 |
2025-05-21 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-05-23 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-05-30 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-06-02 |
Pn 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-06-03 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2412 |
2025-06-04 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-06-06 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-06-10 |
Wt 15:00 - 16:30 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2412 |
2025-06-11 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-06-13 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |