Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 1
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2025-02-25 Wt 08:45 - 11:15 (3g.) Optymalizacja jakości produktu laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-3611PP
2025-02-27 Cz 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-02-28 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-02-28 Pt 13:15 - 17:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-03-03 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-03-04 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Optymalizacja jakości produktu laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-3611PP
2025-03-06 Cz 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-03-07 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-03-10 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-03-10 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-03-11 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Optymalizacja jakości produktu laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-3611PP
2025-03-12 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1114
2025-03-12 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1112
2025-03-12 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1113
2025-03-13 Cz 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-03-14 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-03-14 Pt 14:00 - 15:45 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS2-1111
2025-03-17 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-03-17 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-03-18 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Optymalizacja jakości produktu laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-3611PP
2025-03-19 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1112
2025-03-19 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1113
2025-03-19 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1114
2025-03-21 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-03-23 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2413
2025-03-24 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-03-24 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-03-27 Cz 16:45 - 20:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-03-28 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-03-29 Sb 08:00 - 11:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2412
2025-03-29 Sb 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2411
2025-03-30 Nd 13:15 - 17:30 (5g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN1-2411
2025-03-31 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-03-31 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-04-02 Śr 08:00 - 12:15 (5g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1112
2025-04-02 Śr 12:15 - 16:30 (5g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1113
2025-04-04 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-04-04 Pt 12:15 - 16:30 (5g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1114
2025-04-05 Sb 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2412
2025-04-07 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-04-07 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-04-08 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-04-09 Śr 08:00 - 11:15 (4g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1113
2025-04-09 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1112
2025-04-10 Cz 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-04-11 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-04-11 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1114
2025-04-11 Pt 17:30 - 21:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN1-2411
2025-04-16 Śr 10:30 - 12:15 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1112
2025-04-16 Śr 12:15 - 14:00 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1113
2025-04-16 Śr 14:00 - 15:45 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS2-1114
2025-04-25 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-04-25 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-04-26 Sb 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2411
2025-04-27 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2413
2025-05-08 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-2412
2025-05-09 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-05-10 Sb 09:45 - 13:00 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2411
2025-05-10 Sb 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2412
2025-05-11 Nd 08:00 - 10:30 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN2-1112
2025-05-11 Nd 10:30 - 13:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN2-1111
2025-05-11 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2413
2025-05-12 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJZIS2-1114
2025-05-12 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJZIS2-1113
2025-05-15 Cz 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-05-16 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-05-19 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJZIS2-1114
2025-05-19 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJZIS2-1113
2025-05-23 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-05-24 Sb 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2411
2025-05-25 Nd 08:00 - 10:30 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN2-1112
2025-05-25 Nd 10:30 - 13:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN2-1111
2025-05-25 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2413
2025-05-26 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJZIS2-1114
2025-05-26 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJZIS2-1113
2025-05-29 Cz 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-05-30 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-05-31 Sb 08:00 - 11:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2412
2025-05-31 Sb 11:30 - 15:45 (5g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN1-2411
2025-06-06 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2025-06-11 Śr 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-06-12 Cz 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-06-13 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2025-06-13 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2413
2025-06-14 Sb 08:00 - 09:30 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2413
2025-06-14 Sb 09:45 - 11:15 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2411
2025-06-14 Sb 12:15 - 14:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSN1-2412
2025-06-15 Nd 10:30 - 13:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN2-1111
2025-06-15 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN1-2411
2025-06-15 Nd 16:45 - 19:15 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN2-1112
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl