Sienk. 5 pr. spoż. 1
Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
2025-02-25 |
Wt 08:45 - 11:15 (3g.) |
Optymalizacja jakości produktu |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIPS1-3611PP |
2025-02-27 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-02-28 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-02-28 |
Pt 13:15 - 17:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-03-03 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-03-04 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Optymalizacja jakości produktu |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIPS1-3611PP |
2025-03-06 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-03-07 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-03-10 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-03-10 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-03-11 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Optymalizacja jakości produktu |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIPS1-3611PP |
2025-03-12 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1114 |
2025-03-12 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1112 |
2025-03-12 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1113 |
2025-03-13 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-03-14 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-03-14 |
Pt 14:00 - 15:45 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS2-1111 |
2025-03-17 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-03-17 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-03-18 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Optymalizacja jakości produktu |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIPS1-3611PP |
2025-03-19 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1112 |
2025-03-19 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1113 |
2025-03-19 |
Śr 15:00 - 16:30 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1114 |
2025-03-21 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-03-23 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2413 |
2025-03-24 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-03-24 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-03-27 |
Cz 16:45 - 20:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-03-28 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-03-29 |
Sb 08:00 - 11:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2412 |
2025-03-29 |
Sb 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2411 |
2025-03-30 |
Nd 13:15 - 17:30 (5g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN1-2411 |
2025-03-31 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-03-31 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-04-02 |
Śr 08:00 - 12:15 (5g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1112 |
2025-04-02 |
Śr 12:15 - 16:30 (5g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1113 |
2025-04-04 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-04-04 |
Pt 12:15 - 16:30 (5g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1114 |
2025-04-05 |
Sb 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2412 |
2025-04-07 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-04-07 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-04-08 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-04-09 |
Śr 08:00 - 11:15 (4g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1113 |
2025-04-09 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1112 |
2025-04-10 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-04-11 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-04-11 |
Pt 12:15 - 15:45 (4g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1114 |
2025-04-11 |
Pt 17:30 - 21:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN1-2411 |
2025-04-16 |
Śr 10:30 - 12:15 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1112 |
2025-04-16 |
Śr 12:15 - 14:00 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1113 |
2025-04-16 |
Śr 14:00 - 15:45 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS2-1114 |
2025-04-25 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-04-25 |
Pt 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-04-26 |
Sb 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2411 |
2025-04-27 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2413 |
2025-05-08 |
Cz 13:15 - 14:45 (2g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-2412 |
2025-05-09 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-05-10 |
Sb 09:45 - 13:00 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2411 |
2025-05-10 |
Sb 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2412 |
2025-05-11 |
Nd 08:00 - 10:30 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN2-1112 |
2025-05-11 |
Nd 10:30 - 13:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN2-1111 |
2025-05-11 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2413 |
2025-05-12 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJZIS2-1114 |
2025-05-12 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJZIS2-1113 |
2025-05-15 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-05-16 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-05-19 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJZIS2-1114 |
2025-05-19 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJZIS2-1113 |
2025-05-23 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-05-24 |
Sb 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2411 |
2025-05-25 |
Nd 08:00 - 10:30 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN2-1112 |
2025-05-25 |
Nd 10:30 - 13:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN2-1111 |
2025-05-25 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2413 |
2025-05-26 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJZIS2-1114 |
2025-05-26 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJZIS2-1113 |
2025-05-29 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-05-30 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-05-31 |
Sb 08:00 - 11:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2412 |
2025-05-31 |
Sb 11:30 - 15:45 (5g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN1-2411 |
2025-06-06 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIJS1-2412 |
2025-06-11 |
Śr 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-06-12 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-06-13 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2411 |
2025-06-13 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2413 |
2025-06-14 |
Sb 08:00 - 09:30 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2413 |
2025-06-14 |
Sb 09:45 - 11:15 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2411 |
2025-06-14 |
Sb 12:15 - 14:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSN1-2412 |
2025-06-15 |
Nd 10:30 - 13:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN2-1111 |
2025-06-15 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN1-2411 |
2025-06-15 |
Nd 16:45 - 19:15 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN2-1112 |