Sienk. 5 pr. spoż. 1
| Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
| 2025-12-12 |
Pt 08:45 - 13:00 (5g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJTSS1-2311 |
| 2025-12-12 |
Pt 13:15 - 17:30 (5g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJTSS1-2312 |
| 2025-12-13 |
Sb 08:00 - 11:15 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
mgr inż. Katarzyna Kowa-Halagarda |
ZJTSN1-2311 |
| Praktyka Szkoła Doktorska |
| 2025-12-13 |
Sb 11:30 - 14:45 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
mgr inż. Katarzyna Kowa-Halagarda |
ZJTSN1-2312 |
| Praktyka Szkoła Doktorska |
| 2025-12-15 |
Pn 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2312 |
| 2025-12-16 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJTSS1-2313 |
| 2025-12-17 |
Śr 15:00 - 18:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2311 |
| 2025-12-19 |
Pt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJTSS1-2311 |
| 2025-12-19 |
Pt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJTSS1-2312 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl