Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 1
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2025-12-12 Pt 08:45 - 13:00 (5g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJTSS1-2311
2025-12-12 Pt 13:15 - 17:30 (5g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJTSS1-2312
2025-12-13 Sb 08:00 - 11:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium mgr inż. Katarzyna Kowa-Halagarda ZJTSN1-2311
Praktyka Szkoła Doktorska
2025-12-13 Sb 11:30 - 14:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium mgr inż. Katarzyna Kowa-Halagarda ZJTSN1-2312
Praktyka Szkoła Doktorska
2025-12-15 Pn 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2312
2025-12-16 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJTSS1-2313
2025-12-17 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2311
2025-12-19 Pt 11:30 - 14:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJTSS1-2311
2025-12-19 Pt 15:00 - 18:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJTSS1-2312
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl