Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 1
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2024-11-22 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJTSS1-2311
2024-11-22 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJTSS1-2312
2024-11-23 Sb 13:15 - 17:30 (5g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN1-3511
2024-11-25 Pn 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2311
2024-11-25 Pn 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2312
2024-11-26 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2313
2024-11-27 Śr 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3512
2024-11-27 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3513
2024-11-29 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJTSS1-2311
2024-11-29 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJTSS1-2312
2024-12-02 Pn 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2311
2024-12-02 Pn 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2312
2024-12-03 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2313
2024-12-04 Śr 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3512
2024-12-04 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3513
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl