Sienk. 5 pr. spoż. 1
Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
2024-11-22 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJTSS1-2311 |
2024-11-22 |
Pt 12:15 - 15:45 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJTSS1-2312 |
2024-11-23 |
Sb 13:15 - 17:30 (5g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN1-3511 |
2024-11-25 |
Pn 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2311 |
2024-11-25 |
Pn 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2312 |
2024-11-26 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2313 |
2024-11-27 |
Śr 08:00 - 11:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-3512 |
2024-11-27 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-3513 |
2024-11-29 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJTSS1-2311 |
2024-11-29 |
Pt 12:15 - 15:45 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJTSS1-2312 |
2024-12-02 |
Pn 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2311 |
2024-12-02 |
Pn 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2312 |
2024-12-03 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2313 |
2024-12-04 |
Śr 08:00 - 11:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-3512 |
2024-12-04 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-3513 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl