Sienk. 4 sala 48
Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
2024-11-25 |
Pn 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
dr Beata Bober |
ZJIJS1-2313 |
2024-11-26 |
Wt 15:45 - 17:30 (2g.) |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne produktów |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Tomasz Sawoszczuk |
ZJIPS1-1114 |
2024-11-27 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
ZJIJS1-2312 |
2024-11-27 |
Śr 15:00 - 16:30 (2g.) |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne produktów |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Tomasz Sawoszczuk |
ZJIPS1-1112 |
2024-12-02 |
Pn 11:30 - 13:00 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
dr Beata Bober |
ZJIJS1-2313 |
2024-12-04 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
ZJIJS1-2312 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl