Plan Zajęć
okres:
Sęk Magdalena, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-02-27 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2025-02-27 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
2025-02-28 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-2412
2025-02-28 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2411
2025-03-13 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2025-03-13 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
2025-03-14 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-2412
2025-03-14 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2411
2025-03-20 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2025-03-20 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
2025-03-21 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-2412
2025-03-21 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2411
2025-03-25 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2025-03-27 Cz 16:45 - 20:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
2025-03-28 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-2412
2025-03-28 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2411
2025-04-03 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2025-04-03 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
2025-04-04 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-2412
2025-04-04 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2411
2025-04-10 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2025-04-10 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
2025-04-11 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-2412
2025-04-11 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2411
2025-04-24 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2025-04-24 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
2025-04-25 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-2412
2025-04-25 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2411
2025-05-08 Cz 08:00 - 09:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2411
2025-05-08 Cz 11:30 - 13:00 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2025-05-08 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIS1-2412
2025-05-08 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl