Plan Zajęć
okres:
Sęk Magdalena, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-10-14 Wt 09:45 - 11:15 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-3511
2025-10-14 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2313
2025-10-16 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) rezerwacja .
Targi Pracy, Zgodnie z Zarządzeniem R.0211.31.2025
2025-10-18 Sb 08:00 - 11:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSN1-2313
2025-10-20 Pn 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-3512
2025-10-20 Pn 16:45 - 20:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-3513
2025-10-21 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-3511
2025-10-21 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2313
2025-10-27 Pn 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-3512
2025-10-27 Pn 16:45 - 20:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-3513
2025-10-28 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-3511
2025-10-28 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2313
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl