Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-04-03 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-2413 |
2025-04-03 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-2414 |
2025-04-04 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS1-2412 |
2025-04-04 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-2411 |
2025-04-10 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-2413 |
2025-04-10 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-2414 |
2025-04-11 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS1-2412 |
2025-04-11 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-2411 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl