Plan Zajęć
okres:
Sęk Magdalena, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-11-26 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-3511
2024-11-27 Śr 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIS1-3512
2024-11-27 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIS1-3513
2024-12-02 Pn 13:15 - 14:45 (2g.) Żywienie człowieka wykład Paw.E sala J ZZTRS1-3511TM, ZZTRS1-3512TM
2024-12-03 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-3511
2024-12-04 Śr 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIS1-3512
2024-12-04 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIS1-3513
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl