Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-10-14 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-3511 |
2025-10-14 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSS1-2313 |
2025-10-16 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
|
rezerwacja |
. |
|
Targi Pracy, Zgodnie z Zarządzeniem R.0211.31.2025 |
2025-10-18 |
Sb 08:00 - 11:15 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSN1-2313 |
2025-10-20 |
Pn 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS1-3512 |
2025-10-20 |
Pn 16:45 - 20:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS1-3513 |
2025-10-21 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-3511 |
2025-10-21 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSS1-2313 |
2025-10-27 |
Pn 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS1-3512 |
2025-10-27 |
Pn 16:45 - 20:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS1-3513 |
2025-10-28 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-3511 |
2025-10-28 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSS1-2313 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl