Plan Zajęć
okres:
Sęk Magdalena, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-04-03 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2025-04-03 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
2025-04-04 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-2412
2025-04-04 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2411
2025-04-10 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2413
2025-04-10 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2414
2025-04-11 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-2412
2025-04-11 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-2411
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl