Termin | Dzień, godzina | Przedmiot | Typ | Sala | Grupa |
---|---|---|---|---|---|
2024-11-26 | Wt 11:30 - 14:45 (4g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 3 | ZJZIS1-3511 |
2024-11-27 | Śr 08:00 - 11:15 (4g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJZIS1-3512 |
2024-11-27 | Śr 11:30 - 14:45 (4g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJZIS1-3513 |
2024-12-02 | Pn 13:15 - 14:45 (2g.) | Żywienie człowieka | wykład | Paw.E sala J | ZZTRS1-3511TM, ZZTRS1-3512TM |
2024-12-03 | Wt 11:30 - 14:45 (4g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 3 | ZJZIS1-3511 |
2024-12-04 | Śr 08:00 - 11:15 (4g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJZIS1-3512 |
2024-12-04 | Śr 11:30 - 14:45 (4g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJZIS1-3513 |