Plan Zajęć
okres:
Pyrzyńska Ewa, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-10-30 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-3514
2025-10-31 Pt 13:15 - 14:45 (2g.) Żywienie człowieka wykład link do zajęć ZZTRS1-3511NB, ZZTRS1-3511TM
zaj.zdalne
2025-11-03 Pn 15:00 - 17:30 (3g.) Analiza informacji o produkcie konwersatorium Paw.G 10 ZJIPS2-1111
2025-11-04 Wt 13:15 - 14:45 (2g.) Żywienie a zdrowie współczesnego człowieka wykład do wyboru Paw.F 613 ZJIJS1-4711, ZJIJS1-4712
2025-11-04 Wt 15:00 - 16:30 (2g.) Żywienie człowieka wykład Rakowicka 16 sala 11 ZZTRS1-3511NB, ZZTRS1-3511TM
2025-11-04 Wt 16:45 - 18:15 (2g.) Żywność premium wykład do wyboru Paw.F 516 ZJZIS1-4711, ZJZIS1-4712
2025-11-05 Śr 08:45 - 11:15 (3g.) Analiza informacji o produkcie konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS2-1112
2025-11-05 Śr 13:15 - 16:30 (4g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIPS1-2314
2025-11-06 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-3514
2025-11-12 Śr 13:15 - 16:30 (4g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIPS1-2314
2025-11-13 Cz 15:00 - 18:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS1-3514
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl