| Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
| 2025-10-30 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-3514 |
| 2025-10-31 |
Pt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Żywienie człowieka |
wykład |
link do zajęć |
ZZTRS1-3511NB, ZZTRS1-3511TM |
| zaj.zdalne |
| 2025-11-03 |
Pn 15:00 - 17:30 (3g.) |
Analiza informacji o produkcie |
konwersatorium |
Paw.G 10 |
ZJIPS2-1111 |
| 2025-11-04 |
Wt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Żywienie a zdrowie współczesnego człowieka |
wykład do wyboru |
Paw.F 613 |
ZJIJS1-4711, ZJIJS1-4712 |
| 2025-11-04 |
Wt 15:00 - 16:30 (2g.) |
Żywienie człowieka |
wykład |
Rakowicka 16 sala 11 |
ZZTRS1-3511NB, ZZTRS1-3511TM |
| 2025-11-04 |
Wt 16:45 - 18:15 (2g.) |
Żywność premium |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJZIS1-4711, ZJZIS1-4712 |
| 2025-11-05 |
Śr 08:45 - 11:15 (3g.) |
Analiza informacji o produkcie |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS2-1112 |
| 2025-11-05 |
Śr 13:15 - 16:30 (4g.) |
Surowce i produkty przemysłu spożywczego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIPS1-2314 |
| 2025-11-06 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-3514 |
| 2025-11-12 |
Śr 13:15 - 16:30 (4g.) |
Surowce i produkty przemysłu spożywczego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIPS1-2314 |
| 2025-11-13 |
Cz 15:00 - 18:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS1-3514 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl