Termin | Dzień, godzina | Przedmiot | Typ | Sala | Grupa |
---|---|---|---|---|---|
2024-11-21 | Cz 11:30 - 14:00 (3g.) | Analiza informacji o produkcie | Przeniesienie zajęć | ZJIPS2-1112 | |
na 20 .11. | |||||
2024-11-22 | Pt 08:45 - 12:15 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJTSS1-2311 |
2024-11-22 | Pt 12:15 - 15:45 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJTSS1-2312 |
2024-11-25 | Pn 08:45 - 12:15 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych I | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJIJS1-2311 |
2024-11-25 | Pn 12:15 - 15:45 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych I | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJIJS1-2312 |
2024-11-28 | Cz 13:15 - 14:45 (2g.) | Surowce i produkty przemysłu spożywczego | wykład | Paw.B 251 | ZJIPS1-2311, ZJIPS1-2312, ZJIPS1-2313 |
2024-11-29 | Pt 08:45 - 12:15 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJTSS1-2311 |
2024-11-29 | Pt 12:15 - 15:45 (4g.) | Towaroznawstwo żywności | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJTSS1-2312 |
2024-12-02 | Pn 08:45 - 12:15 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych I | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJIJS1-2311 |
2024-12-02 | Pn 12:15 - 15:45 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych I | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJIJS1-2312 |