Plan Zajęć
okres:
Halagarda Michał, prof.UEK dr hab.inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-04-01 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2025-04-01 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413
2025-04-02 Śr 08:00 - 12:15 (5g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-1112
2025-04-02 Śr 12:15 - 16:30 (5g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-1113
2025-04-04 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2411
2025-04-04 Pt 12:15 - 16:30 (5g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-1114
2025-04-07 Pn 08:45 - 11:15 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1113, ZJIJS2-1114
2025-04-07 Pn 11:30 - 14:00 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112
1.
2025-04-07 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.S sala 7 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413
2025-04-08 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2025-04-08 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413
2025-04-09 Śr 08:00 - 11:15 (4g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-1113
2025-04-09 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-1112
2025-04-11 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2411
2025-04-11 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-1114
2025-04-15 Wt 08:00 - 09:30 (2g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112, ZJZIS2-1113, ZJZIS2-1114
1 godz. do ustalenia z Prowadzącym
2025-04-15 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2025-04-15 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl