Plan Zajęć
okres:
Halagarda Michał, prof.UEK dr hab.inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-11-21 Cz 11:30 - 14:00 (3g.) Analiza informacji o produkcie Przeniesienie zajęć ZJIPS2-1112
na 20 .11.
2024-11-22 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2311
2024-11-22 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2312
2024-11-25 Pn 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2311
2024-11-25 Pn 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2312
2024-11-28 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego wykład Paw.B 251 ZJIPS1-2311, ZJIPS1-2312, ZJIPS1-2313
2024-11-29 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2311
2024-11-29 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSS1-2312
2024-12-02 Pn 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2311
2024-12-02 Pn 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2312
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl