Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-04-01 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Bezpieczeństwo produktów żywnościowych |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412 |
2025-04-01 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Bezpieczeństwo produktów żywnościowych |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-2413 |
2025-04-02 |
Śr 08:00 - 12:15 (5g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-1112 |
2025-04-02 |
Śr 12:15 - 16:30 (5g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-1113 |
2025-04-04 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2411 |
2025-04-04 |
Pt 12:15 - 16:30 (5g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-1114 |
2025-04-07 |
Pn 08:45 - 11:15 (3g.) |
Bezpieczeństwo produktów |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIJS2-1113, ZJIJS2-1114 |
2025-04-07 |
Pn 11:30 - 14:00 (3g.) |
Bezpieczeństwo produktów |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112 |
1. |
2025-04-07 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
Paw.S sala 7 |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413 |
2025-04-08 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Bezpieczeństwo produktów żywnościowych |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412 |
2025-04-08 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Bezpieczeństwo produktów żywnościowych |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-2413 |
2025-04-09 |
Śr 08:00 - 11:15 (4g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-1113 |
2025-04-09 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-1112 |
2025-04-11 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2411 |
2025-04-11 |
Pt 12:15 - 15:45 (4g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-1114 |
2025-04-15 |
Wt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
wykład |
link do zajęć |
ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112, ZJZIS2-1113, ZJZIS2-1114 |
1 godz. do ustalenia z Prowadzącym |
2025-04-15 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Bezpieczeństwo produktów żywnościowych |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412 |
2025-04-15 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Bezpieczeństwo produktów żywnościowych |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-2413 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl