Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Sala |
2025-02-24 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Style i techniki negocjacji biznesowych |
konwersatorium |
mgr Weronika Wolak-Libuszowska |
Paw.G 10 |
2025-02-25 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Innowacje w dystrybucji |
wykład |
dr inż. Bartłomiej Kabaja |
|
2025-02-25 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Etykieta w relacjach zawodowych-wybrane aspekty psychospołeczne |
wykład do wyboru |
dr Marian Bursztyn |
|
2025-02-25 |
Wt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Ekonomika handlu |
wykład |
dr Dariusz Firszt |
|
2025-02-26 |
Śr 08:45 - 10:30 (2g.) |
Psychospołeczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec |
|
2025-03-03 |
Pn 12:15 - 14:45 (3g.) |
Cechy sensoryczne w promocji produktów |
ćwiczenia |
dr inż. Paweł Turek |
Sienk. 4 pr. an .sens. |
2025-03-04 |
Wt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Analiza strategiczna przedsiębiorstwa |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Wiesław Łukasiński |
|
2025-03-04 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Innowacje w dystrybucji |
wykład |
dr inż. Bartłomiej Kabaja |
|
2025-03-04 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
|
rezerwacja |
|
|
11.30 - 14.45 Targi Pracy |
2025-03-10 |
Pn 12:15 - 14:45 (3g.) |
Cechy sensoryczne w promocji produktów |
ćwiczenia |
dr inż. Paweł Turek |
Sienk. 4 pr. an .sens. |
2025-03-10 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Style i techniki negocjacji biznesowych |
konwersatorium |
mgr Weronika Wolak-Libuszowska |
Paw.G 10 |
2025-03-11 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Innowacje w dystrybucji |
wykład |
dr inż. Bartłomiej Kabaja |
|
2025-03-11 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Etykieta w relacjach zawodowych-wybrane aspekty psychospołeczne |
wykład do wyboru |
dr Marian Bursztyn |
|
2025-03-11 |
Wt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Ekonomika handlu |
wykład |
dr Dariusz Firszt |
|
2025-03-12 |
Śr 08:00 - 09:30 (2g.) |
Psychospołeczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec |
|
2025-03-12 |
Śr 10:30 - 12:15 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
dr inż. Urszula Balon |
|
2025-03-13 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości |
wykład e-learningowy |
dr inż. Urszula Balon |
Platforma Moodle |
2025-03-17 |
Pn 12:15 - 14:45 (3g.) |
Cechy sensoryczne w promocji produktów |
ćwiczenia |
dr inż. Paweł Turek |
Sienk. 4 pr. an .sens. |
2025-03-18 |
Wt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Analiza strategiczna przedsiębiorstwa |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Wiesław Łukasiński |
|
2025-03-18 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Innowacje w dystrybucji |
wykład |
dr inż. Bartłomiej Kabaja |
|
2025-03-24 |
Pn 09:45 - 11:15 (2g.) |
Style i techniki negocjacji biznesowych |
konwersatorium |
mgr Weronika Wolak-Libuszowska |
Bud.gł. 8 |
2025-03-24 |
Pn 12:15 - 14:45 (3g.) |
Cechy sensoryczne w promocji produktów |
ćwiczenia |
dr inż. Paweł Turek |
Sienk. 4 pr. an .sens. |
2025-03-24 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Style i techniki negocjacji biznesowych |
konwersatorium |
mgr Weronika Wolak-Libuszowska |
Paw.G 10 |
2025-03-25 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Innowacje w dystrybucji |
wykład |
dr inż. Bartłomiej Kabaja |
link do zajęć |
2025-03-25 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Etykieta w relacjach zawodowych-wybrane aspekty psychospołeczne |
wykład do wyboru |
dr Marian Bursztyn |
link do zajęć |
2025-03-25 |
Wt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Ekonomika handlu |
wykład |
dr Dariusz Firszt |
link do zajęć |
2025-03-26 |
Śr 08:00 - 09:30 (2g.) |
Psychospołeczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec |
link do zajęć |
2025-03-26 |
Śr 09:45 - 13:00 (4g.) |
|
rezerwacja |
|
|
9.45 - 13.00 Dzień otwarty dla kandydatów na studia |
2025-03-27 |
Cz 11:30 - 16:30 (6g.) |
|
rezerwacja |
|
|
11.30 - 16.30 Dzień otwarty dla kandydatów na studia |
2025-03-27 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości |
wykład e-learningowy |
dr inż. Urszula Balon |
Platforma Moodle |
2025-03-31 |
Pn 12:15 - 14:45 (3g.) |
Cechy sensoryczne w promocji produktów |
ćwiczenia |
dr inż. Paweł Turek |
Sienk. 4 pr. an .sens. |
2025-04-01 |
Wt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Analiza strategiczna przedsiębiorstwa |
Przeniesienie zajęć |
prof. UEK dr hab. Wiesław Łukasiński |
|
na 8.04. |
2025-04-01 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Innowacje w dystrybucji |
wykład |
dr inż. Bartłomiej Kabaja |
link do zajęć |
2025-04-08 |
Wt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Analiza strategiczna przedsiębiorstwa |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Wiesław Łukasiński |
link do zajęć |
2025-04-08 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Innowacje w dystrybucji |
wykład |
dr inż. Bartłomiej Kabaja |
link do zajęć |
2025-04-08 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Etykieta w relacjach zawodowych-wybrane aspekty psychospołeczne |
wykład do wyboru |
dr Marian Bursztyn |
link do zajęć |
2025-04-08 |
Wt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Ekonomika handlu |
wykład |
dr Dariusz Firszt |
link do zajęć |
2025-04-09 |
Śr 08:45 - 10:30 (2g.) |
Psychospołeczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec |
link do zajęć |
2025-04-09 |
Śr 10:30 - 12:15 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
dr inż. Urszula Balon |
link do zajęć |
2025-04-10 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości |
wykład e-learningowy |
dr inż. Urszula Balon |
Platforma Moodle |
2025-04-14 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
link do zajęć |
2025-04-15 |
Wt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Analiza strategiczna przedsiębiorstwa |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Wiesław Łukasiński |
link do zajęć |
2025-04-15 |
Wt 09:45 - 10:30 (1g.) |
Innowacje w dystrybucji |
wykład |
dr inż. Bartłomiej Kabaja |
link do zajęć |
2025-04-23 |
Śr 08:45 - 10:30 (2g.) |
Psychospołeczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec |
link do zajęć |
2025-04-28 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
link do zajęć |
2025-04-29 |
Wt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Analiza strategiczna przedsiębiorstwa |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Wiesław Łukasiński |
link do zajęć |
2025-05-05 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Style i techniki negocjacji biznesowych |
konwersatorium |
mgr Weronika Wolak-Libuszowska |
Paw.G 10 |
2025-05-05 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
link do zajęć |
2025-05-06 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Etykieta w relacjach zawodowych-wybrane aspekty psychospołeczne |
wykład do wyboru |
dr Marian Bursztyn |
link do zajęć |
2025-05-06 |
Wt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Ekonomika handlu |
wykład |
dr Dariusz Firszt |
link do zajęć |
2025-05-07 |
Śr 08:45 - 10:30 (2g.) |
Psychospołeczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec |
link do zajęć |
2025-05-07 |
Śr 10:30 - 12:15 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
dr inż. Urszula Balon |
link do zajęć |
2025-05-08 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości |
wykład e-learningowy |
dr inż. Urszula Balon |
Platforma Moodle |
2025-05-12 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
link do zajęć |
2025-05-13 |
Wt 08:00 - 10:30 (3g.) |
Analiza strategiczna przedsiębiorstwa |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Wiesław Łukasiński |
link do zajęć |
2025-05-19 |
Pn 15:00 - 17:30 (3g.) |
Style i techniki negocjacji biznesowych |
konwersatorium |
mgr Weronika Wolak-Libuszowska |
Paw.G 10 |
2025-05-19 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
link do zajęć |
2025-05-20 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Etykieta w relacjach zawodowych-wybrane aspekty psychospołeczne |
wykład do wyboru |
dr Marian Bursztyn |
link do zajęć |
2025-05-20 |
Wt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Ekonomika handlu |
wykład |
dr Dariusz Firszt |
link do zajęć |
2025-05-21 |
Śr 08:45 - 10:30 (2g.) |
Psychospołeczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec |
link do zajęć |
2025-05-22 |
Cz 16:45 - 17:30 (1g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości |
wykład e-learningowy |
dr inż. Urszula Balon |
Platforma Moodle |
2025-05-26 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
link do zajęć |
2025-06-02 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Style i techniki negocjacji biznesowych |
konwersatorium |
mgr Weronika Wolak-Libuszowska |
Paw.G 10 |
2025-06-02 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
link do zajęć |
2025-06-03 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Etykieta w relacjach zawodowych-wybrane aspekty psychospołeczne |
wykład do wyboru |
dr Marian Bursztyn |
link do zajęć |
2025-06-03 |
Wt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Ekonomika handlu |
wykład |
dr Dariusz Firszt |
link do zajęć |
2025-06-09 |
Pn 18:30 - 19:15 (1g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
link do zajęć |
2025-06-10 |
Wt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Analiza strategiczna przedsiębiorstwa |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Wiesław Łukasiński |
link do zajęć |
2025-06-10 |
Wt 09:45 - 10:30 (1g.) |
Ekonomika handlu |
wykład |
dr Dariusz Firszt |
link do zajęć |
2025-06-10 |
Wt 10:30 - 11:15 (1g.) |
Etykieta w relacjach zawodowych-wybrane aspekty psychospołeczne |
wykład do wyboru |
dr Marian Bursztyn |
link do zajęć |
2025-06-11 |
Śr 10:30 - 11:15 (1g.) |
Psychospołeczne aspekty jakości |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec |
link do zajęć |