| Termin | Dzień, godzina | Przedmiot | Typ | Nauczyciel | Sala | 
| 2025-11-03 | Pn 08:45 - 11:15 (3g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego | wykład | dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz   | Paw.B 251 | 
| 3 h do ustalenia z Prowadzącym | 
| 2025-11-05 | Śr 08:00 - 09:30 (2g.) | Zarządzanie produkcją i usługami | wykład | prof. UEK dr hab. Marek Jabłoński   | Paw.S sala 7 | 
| 2025-11-05 | Śr 09:45 - 11:15 (2g.) | Zarządzanie operacyjne | wykład | prof. UEK dr hab. Wiesław Łukasiński   | Paw.C sala A | 
| 2025-11-05 | Śr 15:00 - 16:30 (2g.) | Zastosow.chromatografii gazowej i olfaktometrii w bad. jakości produkt | wykład do wyboru | prof. UEK dr hab. Tomasz Sawoszczuk   | Paw.B 151 | 
| 2025-11-06 | Cz 11:30 - 13:00 (2g.) | Techniki pakowania | laboratorium | dr inż. Natalia Kozik-Kołodziej   | Paw.U sala S(Kat.Opak.) | 
| 2025-11-06 | Cz 13:15 - 14:45 (2g.) | Techniki pakowania | wykład | prof. dr hab. Ewelina Jamróz   | Paw.F 614 | 
| 2025-11-06 | Cz 15:00 - 18:15 (4g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego | laboratorium | dr inż. Ewa Pyrzyńska   | Sienk. 5 pr. spoż. 2 | 
| 2025-11-07 | Pt 09:45 - 11:15 (2g.) | Język obcy II - grupa przedmiotów | lektorat |  | Wybierz swoją grupę językową | 
| 2025-11-07 | Pt 11:30 - 13:00 (2g.) | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem II | Przeniesienie zajęć | prof.UEK dr hab.inż. Piotr Kafel   |  | 
| na 17.10. | 
| 2025-11-07 | Pt 13:15 - 14:45 (2g.) | Zarządzanie operacyjne | ćwiczenia | mgr Marzena Wójcik   | Paw.C sala A | 
| 2025-11-12 | Śr 08:00 - 09:30 (2g.) | Zarządzanie produkcją i usługami | wykład | prof. UEK dr hab. Marek Jabłoński   | Paw.S sala 7 | 
| 2025-11-12 | Śr 15:00 - 16:30 (2g.) | Zarządzanie gospodarką odpadami | wykład | dr inż. Artur Jachimowski   | Paw.C sala A | 
| 2025-11-13 | Cz 09:45 - 11:15 (2g.) | Zarządzanie gospodarką odpadami | wykład | dr inż. Artur Jachimowski   | Paw.F 516 | 
| 2025-11-13 | Cz 11:30 - 13:00 (2g.) | Techniki pakowania | laboratorium | dr inż. Natalia Kozik-Kołodziej   | Paw.U sala S(Kat.Opak.) | 
| 2025-11-13 | Cz 13:15 - 14:45 (2g.) | Techniki pakowania | wykład | prof. dr hab. Ewelina Jamróz   | Paw.F 614 | 
| 2025-11-13 | Cz 15:00 - 18:15 (4g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego | laboratorium | dr inż. Ewa Pyrzyńska   | Sienk. 5 pr. spoż. 2 | 
| 2025-11-14 | Pt 09:45 - 11:15 (2g.) | Język obcy II - grupa przedmiotów | lektorat |  | Wybierz swoją grupę językową | 
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
				projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
				email: 
point@hot.pl