Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Sala |
2025-10-20 |
Pn 08:45 - 11:15 (3g.) |
Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
Paw.S sala 4 |
2025-10-20 |
Pn 11:30 - 13:00 (2g.) |
Grafika inżynierska |
wykład |
dr inż. Marcin Paprocki |
Paw.F 516 |
2025-10-20 |
Pn 13:15 - 14:45 (2g.) |
Rozwijanie kreatywności i twórcze rozwiązywanie problemów |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec |
Paw.F 516 |
2025-10-20 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości produktu |
wykład e-learningowy |
dr inż. Urszula Balon |
Platforma Moodle |
2025-10-21 |
Wt 18:30 - 20:00 (2g.) |
Statystyczna analiza danych |
ćwiczenia |
dr inż. Piotr Przybek |
208 paw.U (tylko Kat. Rach) |
2025-10-23 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Opakowalnictwo |
laboratorium |
dr inż. Natalia Kozik-Kołodziej |
Paw.U sala S(Kat.Opak.) |
2025-10-23 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Wspomaganie procesów decyzyjnych |
konwersatorium |
prof. UEK dr hab. Anna Prusak |
Paw.F 415 |
2025-10-23 |
Cz 15:00 - 16:30 (2g.) |
Grafika inżynierska |
ćwiczenia |
dr Tomasz Witko |
Paw.U sala L(prac.rys. tech.) |
2025-10-24 |
Pt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Właściwości chemiczne oraz wartość żywieniowa tłuszczów jadalnych |
Wstępna rezerwacja |
prof.UEK dr inż. Lidia Ostasz |
Paw.G 11 |
2025-10-24 |
Pt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
dr inż. Grzegorz Suwała |
Paw.C Nowa Aula |
2025-10-24 |
Pt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Ergonomia produktu |
wykład do wyboru |
dr Bernard Bińczycki |
Bibl.425 |
2025-10-27 |
Pn 08:45 - 11:15 (3g.) |
Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
Paw.S sala 4 |
2025-10-27 |
Pn 11:30 - 13:00 (2g.) |
Grafika inżynierska |
wykład |
dr inż. Marcin Paprocki |
Paw.F 516 |
2025-10-27 |
Pn 13:15 - 14:45 (2g.) |
Rozwijanie kreatywności i twórcze rozwiązywanie problemów |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec |
Paw.F 516 |
2025-10-27 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości produktu |
wykład |
dr inż. Urszula Balon |
Paw.F 516 |
2025-10-28 |
Wt 16:45 - 18:15 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości produktu |
Ćwiczenia e-learningowe |
dr inż. Urszula Balon |
Platforma Moodle |
2025-10-28 |
Wt 18:30 - 20:00 (2g.) |
Statystyczna analiza danych |
ćwiczenia |
dr inż. Piotr Przybek |
208 paw.U (tylko Kat. Rach) |
2025-10-30 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Opakowalnictwo |
laboratorium |
dr inż. Natalia Kozik-Kołodziej |
Paw.U sala S(Kat.Opak.) |
2025-10-30 |
Cz 11:30 - 13:00 (2g.) |
Opakowalnictwo |
wykład |
dr inż. Agnieszka Kawecka |
Paw.F 516 |
2025-10-31 |
Pt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Właściwości chemiczne oraz wartość żywieniowa tłuszczów jadalnych |
wykład do wyboru |
prof.UEK dr inż. Lidia Ostasz |
Paw.G 12 |
2025-10-31 |
Pt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Ergonomia produktu |
wykład do wyboru |
dr Bernard Bińczycki |
Bibl.425 |
2025-11-03 |
Pn 08:45 - 11:15 (3g.) |
Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych |
wykład do wyboru |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
Paw.S sala 4 |
2025-11-03 |
Pn 11:30 - 13:00 (2g.) |
Właściwości chemiczne oraz wartość żywieniowa tłuszczów jadalnych |
Wstępna rezerwacja |
prof.UEK dr inż. Lidia Ostasz |
Paw.C sala F |
2025-11-03 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Ekonomiczne aspekty jakości produktu |
wykład e-learningowy |
dr inż. Urszula Balon |
Platforma Moodle |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl