Plan Zajęć
okres:
ZJIJS1-3511
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Sala
2025-10-20 Pn 08:45 - 11:15 (3g.) Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych wykład do wyboru prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska e-Wizytówka Paw.S sala 4
2025-10-20 Pn 11:30 - 13:00 (2g.) Grafika inżynierska wykład dr inż. Marcin Paprocki e-Wizytówka Paw.F 516
2025-10-20 Pn 13:15 - 14:45 (2g.) Rozwijanie kreatywności i twórcze rozwiązywanie problemów wykład do wyboru prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec e-Wizytówka Paw.F 516
2025-10-20 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Ekonomiczne aspekty jakości produktu wykład e-learningowy dr inż. Urszula Balon e-Wizytówka Platforma Moodle
2025-10-21 Wt 18:30 - 20:00 (2g.) Statystyczna analiza danych ćwiczenia dr inż. Piotr Przybek e-Wizytówka 208 paw.U (tylko Kat. Rach)
2025-10-23 Cz 08:00 - 09:30 (2g.) Opakowalnictwo laboratorium dr inż. Natalia Kozik-Kołodziej e-Wizytówka Paw.U sala S(Kat.Opak.)
2025-10-23 Cz 09:45 - 11:15 (2g.) Wspomaganie procesów decyzyjnych konwersatorium prof. UEK dr hab. Anna Prusak e-Wizytówka Paw.F 415
2025-10-23 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Grafika inżynierska ćwiczenia dr Tomasz Witko e-Wizytówka Paw.U sala L(prac.rys. tech.)
2025-10-24 Pt 08:00 - 09:30 (2g.) Właściwości chemiczne oraz wartość żywieniowa tłuszczów jadalnych Wstępna rezerwacja prof.UEK dr inż. Lidia Ostasz e-Wizytówka Paw.G 11
2025-10-24 Pt 11:30 - 13:00 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka Paw.C Nowa Aula
2025-10-24 Pt 13:15 - 14:45 (2g.) Ergonomia produktu wykład do wyboru dr Bernard Bińczycki e-Wizytówka Bibl.425
2025-10-27 Pn 08:45 - 11:15 (3g.) Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych wykład do wyboru prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska e-Wizytówka Paw.S sala 4
2025-10-27 Pn 11:30 - 13:00 (2g.) Grafika inżynierska wykład dr inż. Marcin Paprocki e-Wizytówka Paw.F 516
2025-10-27 Pn 13:15 - 14:45 (2g.) Rozwijanie kreatywności i twórcze rozwiązywanie problemów wykład do wyboru prof. UEK dr hab. Joanna Dziadkowiec e-Wizytówka Paw.F 516
2025-10-27 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Ekonomiczne aspekty jakości produktu wykład dr inż. Urszula Balon e-Wizytówka Paw.F 516
2025-10-28 Wt 16:45 - 18:15 (2g.) Ekonomiczne aspekty jakości produktu Ćwiczenia e-learningowe dr inż. Urszula Balon e-Wizytówka Platforma Moodle
2025-10-28 Wt 18:30 - 20:00 (2g.) Statystyczna analiza danych ćwiczenia dr inż. Piotr Przybek e-Wizytówka 208 paw.U (tylko Kat. Rach)
2025-10-30 Cz 08:00 - 09:30 (2g.) Opakowalnictwo laboratorium dr inż. Natalia Kozik-Kołodziej e-Wizytówka Paw.U sala S(Kat.Opak.)
2025-10-30 Cz 11:30 - 13:00 (2g.) Opakowalnictwo wykład dr inż. Agnieszka Kawecka e-Wizytówka Paw.F 516
2025-10-31 Pt 11:30 - 13:00 (2g.) Właściwości chemiczne oraz wartość żywieniowa tłuszczów jadalnych wykład do wyboru prof.UEK dr inż. Lidia Ostasz e-Wizytówka Paw.G 12
2025-10-31 Pt 13:15 - 14:45 (2g.) Ergonomia produktu wykład do wyboru dr Bernard Bińczycki e-Wizytówka Bibl.425
2025-11-03 Pn 08:45 - 11:15 (3g.) Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych wykład do wyboru prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska e-Wizytówka Paw.S sala 4
2025-11-03 Pn 11:30 - 13:00 (2g.) Właściwości chemiczne oraz wartość żywieniowa tłuszczów jadalnych Wstępna rezerwacja prof.UEK dr inż. Lidia Ostasz e-Wizytówka Paw.C sala F
2025-11-03 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Ekonomiczne aspekty jakości produktu wykład e-learningowy dr inż. Urszula Balon e-Wizytówka Platforma Moodle
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl