Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Sala |
2024-11-21 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Biochemia |
wykład |
dr Kinga Tataruch |
Paw.F 715 |
2024-11-21 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2024-11-21 |
Cz 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
Paw.F 107 |
2024-11-21 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
wykład |
dr inż. Piotr Przybek |
Paw.C sala A |
2024-11-22 |
Pt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2024-11-22 |
Pt 12:15 - 14:45 (3g.) |
Biochemia |
laboratorium |
dr Kinga Tataruch |
Sienk. 5 pr. chem. 1 |
2024-11-25 |
Pn 08:00 - 11:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
laboratorium |
dr inż. Piotr Przybek |
Sienk. 4 pr. przem. 1, Sienk. 4 pr. przem. 2 |
2024-11-25 |
Pn 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
dr Beata Bober |
Sienk. 4 sala 48 |
2024-11-26 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2024-11-26 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
2024-11-27 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2024-11-28 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Biochemia |
wykład |
dr Kinga Tataruch |
Bibl. 443 |
2024-11-28 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2024-11-28 |
Cz 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
Paw.F 107 |
2024-11-28 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
wykład |
dr inż. Piotr Przybek |
Paw.C sala A |
2024-11-29 |
Pt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2024-11-29 |
Pt 12:15 - 14:45 (3g.) |
Biochemia |
laboratorium |
dr Kinga Tataruch |
Sienk. 5 pr. chem. 1 |
2024-12-02 |
Pn 08:00 - 11:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
laboratorium |
dr inż. Piotr Przybek |
Sienk. 4 pr. przem. 1, Sienk. 4 pr. przem. 2 |
2024-12-02 |
Pn 11:30 - 13:00 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
dr Beata Bober |
Sienk. 4 sala 48 |
2024-12-03 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2024-12-03 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
2024-12-04 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2024-12-05 |
Cz 08:45 - 09:30 (1g.) |
Biochemia |
wykład |
dr Kinga Tataruch |
Paw.E sala G (KSB) |
2024-12-05 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2024-12-05 |
Cz 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
Paw.F 107 |
2024-12-05 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
wykład |
dr inż. Piotr Przybek |
Paw.C sala A |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl