Plan Zajęć
okres:
ZJIJS1-2312
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Sala
2024-11-21 Cz 08:00 - 09:30 (2g.) Biochemia wykład dr Kinga Tataruch Paw.F 715
2024-11-21 Cz 09:45 - 11:15 (2g.) Język obcy I - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-11-21 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I wykład dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka Paw.F 107
2024-11-21 Cz 16:45 - 18:15 (2g.) Inżynieria jakości produktów przemysłowych I wykład dr inż. Piotr Przybek e-Wizytówka Paw.C sala A
2024-11-22 Pt 08:00 - 09:30 (2g.) Język obcy I - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-11-25 Pn 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka Sienk. 5 pr. spoż. 1
2024-11-26 Wt 09:45 - 11:15 (2g.) Język obcy I - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-11-26 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów przemysłowych I laboratorium dr inż. Piotr Przybek e-Wizytówka Sienk. 4 pr. przem. 1, Sienk. 4 pr. przem. 2
2024-11-27 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Język obcy I - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-11-27 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów laboratorium prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska e-Wizytówka Sienk. 4 sala 48
2024-11-27 Śr 15:00 - 17:30 (3g.) Biochemia laboratorium dr Kinga Tataruch Sienk. 5 pr. chem. 1
2024-11-28 Cz 08:00 - 09:30 (2g.) Biochemia wykład dr Kinga Tataruch Bibl. 443
2024-11-28 Cz 09:45 - 11:15 (2g.) Język obcy I - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-11-28 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I wykład dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka Paw.F 107
2024-11-28 Cz 16:45 - 18:15 (2g.) Inżynieria jakości produktów przemysłowych I wykład dr inż. Piotr Przybek e-Wizytówka Paw.C sala A
2024-11-29 Pt 08:00 - 09:30 (2g.) Język obcy I - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-12-02 Pn 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka Sienk. 5 pr. spoż. 1
2024-12-03 Wt 09:45 - 11:15 (2g.) Język obcy I - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-12-03 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów przemysłowych I laboratorium dr inż. Piotr Przybek e-Wizytówka Sienk. 4 pr. przem. 1, Sienk. 4 pr. przem. 2
2024-12-04 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Język obcy I - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-12-04 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów laboratorium prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska e-Wizytówka Sienk. 4 sala 48
2024-12-04 Śr 15:00 - 17:30 (3g.) Biochemia laboratorium dr Kinga Tataruch Sienk. 5 pr. chem. 1
2024-12-05 Cz 08:45 - 09:30 (1g.) Biochemia wykład dr Kinga Tataruch Paw.E sala G (KSB)
2024-12-05 Cz 09:45 - 11:15 (2g.) Język obcy I - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-12-05 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I wykład dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka Paw.F 107
2024-12-05 Cz 16:45 - 18:15 (2g.) Inżynieria jakości produktów przemysłowych I wykład dr inż. Piotr Przybek e-Wizytówka Paw.C sala A
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl