| Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Sala |
| 2025-10-30 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Biochemia |
wykład zdalny |
dr Kinga Tataruch |
link do zajęć |
| 2025-10-30 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
| 2025-10-30 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
laboratorium |
dr inż. Piotr Przybek |
Sienk. 4 pr. przem. 1, Sienk. 4 pr. przem. 2 |
| 2025-11-03 |
Pn 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy II - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
| 2025-11-03 |
Pn 15:00 - 17:30 (3g.) |
Biochemia |
laboratorium |
dr Kinga Tataruch |
Sienk. 5 pr. chem. 1 |
| 2025-11-03 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
| odrabianie zajęć |
| 2025-11-04 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
| 2025-11-04 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
dr Beata Bober |
Paw.H Prac.mikrob.2 |
| 2025-11-04 |
Wt 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
Paw.F 104 |
| 2025-11-04 |
Wt 16:45 - 18:15 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
wykład |
dr inż. Piotr Przybek |
Paw.F 104 |
| 2025-11-05 |
Śr 08:00 - 09:30 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
wykład |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
Paw.F 107 |
| 2025-11-05 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
| 2025-11-05 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
| 2025-11-06 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Biochemia |
wykład zdalny |
dr Kinga Tataruch |
link do zajęć |
| 2025-11-06 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
| 2025-11-06 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
laboratorium |
dr inż. Piotr Przybek |
Sienk. 4 pr. przem. 1, Sienk. 4 pr. przem. 2 |
| 2025-11-12 |
Śr 08:00 - 09:30 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
wykład |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
Paw.F 107 |
| 2025-11-12 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
| 2025-11-12 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
Przeniesienie zajęć |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
|
| na 15.01. |
| 2025-11-13 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Biochemia |
wykład |
dr Kinga Tataruch |
Paw.F 104 |
| 2025-11-13 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
| 2025-11-13 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
laboratorium |
dr inż. Piotr Przybek |
Sienk. 4 pr. przem. 1, Sienk. 4 pr. przem. 2 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl