Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Sala |
2025-10-22 |
Śr 08:00 - 09:30 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
wykład |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
Paw.F 107 |
2025-10-22 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2025-10-22 |
Śr 15:00 - 18:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
2025-10-23 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Biochemia |
wykład |
dr Kinga Tataruch |
Paw.F 104 |
2025-10-23 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2025-10-24 |
Pt 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
laboratorium |
dr inż. Piotr Przybek |
Sienk. 4 pr. przem. 1, Sienk. 4 pr. przem. 2 |
2025-10-27 |
Pn 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy II - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2025-10-27 |
Pn 12:15 - 14:45 (3g.) |
Biochemia |
laboratorium |
dr Kinga Tataruch |
Sienk. 5 pr. chem. 1 |
2025-10-27 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
odrabianie zajęć |
2025-10-28 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2025-10-28 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
Paw.H Prac. mikrob.1 |
2025-10-28 |
Wt 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
Paw.F 104 |
2025-10-28 |
Wt 16:45 - 18:15 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
wykład |
dr inż. Piotr Przybek |
Paw.F 104 |
2025-10-29 |
Śr 08:00 - 09:30 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
wykład |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
Paw.F 107 |
2025-10-29 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2025-10-29 |
Śr 15:00 - 18:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
2025-10-30 |
Cz 08:00 - 09:30 (2g.) |
Biochemia |
wykład zdalny |
dr Kinga Tataruch |
link do zajęć |
2025-10-30 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2025-10-31 |
Pt 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
laboratorium |
dr inż. Piotr Przybek |
Sienk. 4 pr. przem. 1, Sienk. 4 pr. przem. 2 |
2025-11-03 |
Pn 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy II - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2025-11-03 |
Pn 12:15 - 14:45 (3g.) |
Biochemia |
laboratorium |
dr Kinga Tataruch |
Sienk. 5 pr. chem. 1 |
2025-11-03 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
odrabianie zajęć |
2025-11-04 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2025-11-04 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
Paw.H Prac. mikrob.1 |
2025-11-04 |
Wt 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
Paw.F 104 |
2025-11-04 |
Wt 16:45 - 18:15 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów przemysłowych I |
wykład |
dr inż. Piotr Przybek |
Paw.F 104 |
2025-11-05 |
Śr 08:00 - 09:30 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
wykład |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
Paw.F 107 |
2025-11-05 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Język obcy I - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2025-11-05 |
Śr 15:00 - 18:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |