Plan Zajęć
okres:
ZJZIS1-3512
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Sala
2024-11-21 Cz 08:00 - 09:30 (2g.) Zarządzanie produkcją i usługami wykład prof. UEK dr hab. Marek Jabłoński e-Wizytówka Paw.F 104
2024-11-21 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Techniki pakowania laboratorium dr inż. Natalia Kozik e-Wizytówka Paw.U sala S(Kat.Opak.)
2024-11-22 Pt 09:45 - 11:15 (2g.) Język obcy II - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-11-22 Pt 11:30 - 13:00 (2g.) Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem II ćwiczenia prof.UEK dr hab.inż. Piotr Kafel e-Wizytówka Bud.gł. 2
2024-11-25 Pn 13:15 - 14:45 (2g.) Zarządzanie gospodarką odpadami wykład dr inż. Artur Jachimowski e-Wizytówka Paw.B 251
2024-11-25 Pn 17:30 - 19:15 (2g.) Zastosow.chromatografii gazowej i olfaktometrii w bad. jakości produkt wykład do wyboru prof. UEK dr hab. Tomasz Sawoszczuk e-Wizytówka Paw.C sala C
2024-11-26 Wt 09:45 - 11:15 (2g.) Techniki pakowania wykład dr hab. Ewelina Jamróz e-Wizytówka Paw.F 104
2024-11-27 Śr 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka Sienk. 5 pr. spoż. 1
2024-11-28 Cz 08:00 - 09:30 (2g.) Zarządzanie produkcją i usługami wykład prof. UEK dr hab. Marek Jabłoński e-Wizytówka Paw.F 104
2024-11-28 Cz 09:45 - 11:15 (2g.) Zarządzanie operacyjne wykład prof. UEK dr hab. Wiesław Łukasiński e-Wizytówka Paw.C sala A
2024-11-28 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Techniki pakowania laboratorium dr inż. Natalia Kozik e-Wizytówka Paw.U sala S(Kat.Opak.)
2024-11-29 Pt 09:45 - 11:15 (2g.) Język obcy II - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2024-11-29 Pt 11:30 - 13:00 (2g.) Różnice kulturowe w biznesie wykład do wyboru prof. UEK dr hab. Marcin Gębarowski e-Wizytówka Paw.F 104
2024-11-29 Pt 13:15 - 14:45 (2g.) Różnice kulturowe w biznesie wykład do wyboru prof. UEK dr hab. Marcin Gębarowski e-Wizytówka Paw.S sala 1
2024-12-02 Pn 13:15 - 14:45 (2g.) Zarządzanie gospodarką odpadami wykład dr inż. Artur Jachimowski e-Wizytówka Paw.C sala C
2024-12-02 Pn 15:00 - 17:30 (3g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego wykład dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka Paw.S sala 7
2024-12-02 Pn 17:30 - 18:15 (1g.) Zastosow.chromatografii gazowej i olfaktometrii w bad. jakości produkt wykład do wyboru prof. UEK dr hab. Tomasz Sawoszczuk e-Wizytówka Paw.C sala C
2024-12-03 Wt 09:45 - 11:15 (2g.) Techniki pakowania wykład dr hab. Ewelina Jamróz e-Wizytówka Paw.F 104
2024-12-04 Śr 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka Sienk. 5 pr. spoż. 1
2024-12-05 Cz 08:00 - 09:30 (2g.) Zarządzanie produkcją i usługami wykład prof. UEK dr hab. Marek Jabłoński e-Wizytówka Paw.F 104
2024-12-05 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Techniki pakowania laboratorium dr inż. Natalia Kozik e-Wizytówka Paw.U sala S(Kat.Opak.)
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl