Plan Zajęć
okres:
ZJZIN1-2411
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Sala
2025-04-11 Pt 17:30 - 21:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka Sienk. 5 pr. spoż. 1
2025-04-12 Sb 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład prof.dr hab. inż. Stanisław Popek e-Wizytówka link do zajęć
2025-04-12 Sb 15:00 - 17:30 (3g.) Ekologia zasobów naturanych i zarządzanie środowiskowe wykład dr Marcin Rychwalski e-Wizytówka link do zajęć
2025-04-12 Sb 17:30 - 20:00 (3g.) Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem wykład prof.UEK dr hab.inż. Piotr Kafel e-Wizytówka link do zajęć
2025-04-13 Nd 10:30 - 13:00 (3g.) Język obcy - grupa przedmiotów lektorat Wybierz swoją grupę językową
2025-04-13 Nd 13:15 - 18:15 (6g.) Zagrożenia mikrobiologiczne w przemyśle laboratorium prof. UEK dr hab. Tomasz Sawoszczuk e-Wizytówka Sienk. 4 sala 48
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl