Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Sala |
2025-04-11 |
Pt 17:30 - 21:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
2025-04-12 |
Sb 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
wykład |
prof.dr hab. inż. Stanisław Popek |
link do zajęć |
2025-04-12 |
Sb 15:00 - 17:30 (3g.) |
Ekologia zasobów naturanych i zarządzanie środowiskowe |
wykład |
dr Marcin Rychwalski |
link do zajęć |
2025-04-12 |
Sb 17:30 - 20:00 (3g.) |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem |
wykład |
prof.UEK dr hab.inż. Piotr Kafel |
link do zajęć |
2025-04-13 |
Nd 10:30 - 13:00 (3g.) |
Język obcy - grupa przedmiotów |
lektorat |
|
Wybierz swoją grupę językową |
2025-04-13 |
Nd 13:15 - 18:15 (6g.) |
Zagrożenia mikrobiologiczne w przemyśle |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Tomasz Sawoszczuk |
Sienk. 4 sala 48 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl