Plan Zajęć
okres:
Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-03-22 Sb 08:00 - 10:30 (3g.) Jakość żywności w transporcie wykład ZJTSN1-2411, ZJTSN1-2412, ZJTSN1-2413
2025-03-23 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2413
2025-03-29 Sb 08:00 - 11:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2412
2025-03-29 Sb 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2411
2025-03-30 Nd 13:15 - 17:30 (5g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN1-2411
2025-04-01 Wt 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 3 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-04-03 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-04-05 Sb 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2412
2025-04-08 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
2025-04-09 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-04-10 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-04-11 Pt 17:30 - 21:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN1-2411
2025-04-12 Sb 08:00 - 10:30 (3g.) Jakość żywności w transporcie wykład link do zajęć ZJTSN1-2411, ZJTSN1-2412, ZJTSN1-2413
2025-04-14 Pn 18:30 - 20:00 (2g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-04-15 Wt 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 3 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-04-15 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
2025-04-16 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-04-23 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-04-24 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-04-25 Pt 15:45 - 18:15 (3g.) Jakość żywności w transporcie wykład link do zajęć ZJTSN1-2411, ZJTSN1-2412, ZJTSN1-2413
2025-04-26 Sb 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2411
2025-04-27 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2413
2025-04-28 Pn 18:30 - 20:00 (2g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-04-29 Wt 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 3 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-04-29 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
2025-05-05 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.S sala 7 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413
2025-05-05 Pn 18:30 - 20:00 (2g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-05-06 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
2025-05-07 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-05-08 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-05-10 Sb 09:45 - 13:00 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2411
2025-05-10 Sb 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2412
2025-05-11 Nd 08:00 - 10:30 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN2-1112
2025-05-11 Nd 10:30 - 13:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN2-1111
2025-05-11 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2413
2025-05-12 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.S sala 7 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413
2025-05-12 Pn 18:30 - 20:00 (2g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-05-13 Wt 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 3 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-05-13 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
2025-05-14 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-05-15 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-05-19 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.S sala 7 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413
2025-05-19 Pn 18:30 - 20:00 (2g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-05-20 Wt 13:15 - 14:45 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.U sala M ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-05-20 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
2025-05-21 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-05-22 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-05-24 Sb 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2411
2025-05-25 Nd 08:00 - 10:30 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN2-1112
2025-05-25 Nd 10:30 - 13:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN2-1111
2025-05-25 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2413
2025-05-26 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.S sala 7 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413
2025-05-26 Pn 18:30 - 20:00 (2g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-05-31 Sb 08:00 - 11:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2412
2025-05-31 Sb 11:30 - 15:45 (5g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN1-2411
2025-06-02 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.S sala 7 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413
2025-06-02 Pn 18:30 - 20:00 (2g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-06-03 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
2025-06-04 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-06-05 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-06-06 Pt 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 1 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-06-09 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.S sala 7 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413
2025-06-09 Pn 18:30 - 19:15 (1g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-06-10 Wt 15:00 - 16:30 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
2025-06-10 Wt 16:45 - 18:15 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 2 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-06-11 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-06-12 Cz 08:45 - 09:30 (1g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 2 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-06-12 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-06-14 Sb 08:00 - 09:30 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2413
2025-06-14 Sb 09:45 - 11:15 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2411
2025-06-14 Sb 12:15 - 14:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2412
2025-06-15 Nd 10:30 - 13:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN2-1111
2025-06-15 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN1-2411
2025-06-15 Nd 16:45 - 19:15 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN2-1112
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl