Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-03-22 |
Sb 08:00 - 10:30 (3g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
|
ZJTSN1-2411, ZJTSN1-2412, ZJTSN1-2413 |
2025-03-23 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2413 |
2025-03-29 |
Sb 08:00 - 11:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2412 |
2025-03-29 |
Sb 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2411 |
2025-03-30 |
Nd 13:15 - 17:30 (5g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN1-2411 |
2025-04-01 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 3 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-04-03 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-04-05 |
Sb 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2412 |
2025-04-08 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-04-09 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-04-10 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-04-11 |
Pt 17:30 - 21:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN1-2411 |
2025-04-12 |
Sb 08:00 - 10:30 (3g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
link do zajęć |
ZJTSN1-2411, ZJTSN1-2412, ZJTSN1-2413 |
2025-04-14 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-04-15 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 3 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-04-15 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-04-16 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-04-23 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-04-24 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-04-25 |
Pt 15:45 - 18:15 (3g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
link do zajęć |
ZJTSN1-2411, ZJTSN1-2412, ZJTSN1-2413 |
2025-04-26 |
Sb 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2411 |
2025-04-27 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2413 |
2025-04-28 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-04-29 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 3 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-04-29 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-05-05 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
Paw.S sala 7 |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413 |
2025-05-05 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-05-06 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-05-07 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-05-08 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-05-10 |
Sb 09:45 - 13:00 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2411 |
2025-05-10 |
Sb 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2412 |
2025-05-11 |
Nd 08:00 - 10:30 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN2-1112 |
2025-05-11 |
Nd 10:30 - 13:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN2-1111 |
2025-05-11 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2413 |
2025-05-12 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
Paw.S sala 7 |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413 |
2025-05-12 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-05-13 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 3 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-05-13 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-05-14 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-05-15 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-05-19 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
Paw.S sala 7 |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413 |
2025-05-19 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-05-20 |
Wt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.U sala M |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-05-20 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-05-21 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-05-22 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-05-24 |
Sb 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2411 |
2025-05-25 |
Nd 08:00 - 10:30 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN2-1112 |
2025-05-25 |
Nd 10:30 - 13:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN2-1111 |
2025-05-25 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2413 |
2025-05-26 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
Paw.S sala 7 |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413 |
2025-05-26 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-05-31 |
Sb 08:00 - 11:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2412 |
2025-05-31 |
Sb 11:30 - 15:45 (5g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN1-2411 |
2025-06-02 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
Paw.S sala 7 |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413 |
2025-06-02 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-06-03 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-06-04 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-06-05 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-06-06 |
Pt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 1 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-06-09 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
Paw.S sala 7 |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413 |
2025-06-09 |
Pn 18:30 - 19:15 (1g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-06-10 |
Wt 15:00 - 16:30 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-06-10 |
Wt 16:45 - 18:15 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 2 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-06-11 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-06-12 |
Cz 08:45 - 09:30 (1g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 2 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-06-12 |
Cz 13:15 - 14:45 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-06-14 |
Sb 08:00 - 09:30 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2413 |
2025-06-14 |
Sb 09:45 - 11:15 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2411 |
2025-06-14 |
Sb 12:15 - 14:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2412 |
2025-06-15 |
Nd 10:30 - 13:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN2-1111 |
2025-06-15 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN1-2411 |
2025-06-15 |
Nd 16:45 - 19:15 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN2-1112 |