Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-04-01 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 3 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-04-03 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-04-05 |
Sb 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2412 |
2025-04-08 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-04-09 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
7x4 + ostatnie 2h |
2025-04-10 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-04-11 |
Pt 17:30 - 21:00 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN1-2411 |
2025-04-12 |
Sb 08:00 - 10:30 (3g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
link do zajęć |
ZJTSN1-2411, ZJTSN1-2412, ZJTSN1-2413 |
2025-04-14 |
Pn 18:30 - 20:00 (2g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-04-15 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 3 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-04-15 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl