Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-06-02 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład zdalny |
link do zajęć |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413 |
2025-06-02 |
Pn 17:30 - 20:00 (3g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-06-03 |
Wt 15:00 - 18:15 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
Przeniesienie zajęć |
|
ZJTSS1-2412 |
Zajęcia przeniesione na 10.06.2025r. |
2025-06-04 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
Przeniesienie zajęć |
|
ZJTSS1-2411 |
Zajęcia przeniesione na 11.06.2025r. |
2025-06-05 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
Przeniesienie zajęć |
|
ZJTSS1-2413 |
Zajęcia przeniesione na 22.05.2025r. |
2025-06-06 |
Pt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład zdalny |
link do zajęć |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
Zajęcia zdalne okazjonalne |
2025-06-09 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
Paw.S sala 7 |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413 |
2025-06-09 |
Pn 17:30 - 20:00 (3g.) |
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2411PC |
2025-06-10 |
Wt 12:15 - 14:45 (3g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. chem. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-06-10 |
Wt 15:00 - 16:30 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2412 |
2025-06-10 |
Wt 16:45 - 18:15 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 2 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-06-10 |
Wt 18:30 - 19:15 (1g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Paw.F 413 |
ZJTSS1-2412 |
2025-06-11 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
2025-06-11 |
Śr 13:15 - 16:30 (4g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJTSS1-2411 |
2025-06-12 |
Cz 08:45 - 09:30 (1g.) |
Jakość żywności w transporcie |
wykład |
Paw.S sala 2 |
ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413 |
2025-06-12 |
Cz 13:15 - 14:45 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2413 |
2025-06-14 |
Sb 08:00 - 09:30 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2413 |
2025-06-14 |
Sb 09:45 - 11:15 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2411 |
2025-06-14 |
Sb 12:15 - 14:00 (2g.) |
Jakość żywności w transporcie |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJTSN1-2412 |
2025-06-15 |
Nd 10:30 - 13:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN2-1111 |
2025-06-15 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN1-2411 |
2025-06-15 |
Nd 16:45 - 19:15 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN2-1112 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl