Plan Zajęć
okres:
Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-04-01 Wt 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 3 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-04-03 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-04-05 Sb 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2412
2025-04-08 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
2025-04-09 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
7x4 + ostatnie 2h
2025-04-10 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-04-11 Pt 17:30 - 21:00 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN1-2411
2025-04-12 Sb 08:00 - 10:30 (3g.) Jakość żywności w transporcie wykład link do zajęć ZJTSN1-2411, ZJTSN1-2412, ZJTSN1-2413
2025-04-14 Pn 18:30 - 20:00 (2g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-04-15 Wt 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 3 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-04-15 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl