Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2024-11-22 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2313 |
2024-11-22 |
Pt 12:15 - 15:45 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2314 |
2024-11-23 |
Sb 13:15 - 17:30 (5g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN1-3511 |
2024-11-30 |
Sb 08:45 - 12:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
wykład |
link do zajęć |
ZJZIN1-3511 |
2024-12-01 |
Nd 08:45 - 11:15 (3g.) |
Produkcjażywności ekologicznej przykadem produkcji o obiegu zamkniętym |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJZIN1-3511 |
2024-12-02 |
Pn 08:45 - 12:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS1-3514 |
2024-12-02 |
Pn 15:00 - 17:30 (3g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
wykład |
Paw.S sala 7 |
ZJZIS1-3511, ZJZIS1-3512, ZJZIS1-3513, ZJZIS1-3514 |
2024-12-02 |
Pn 17:30 - 20:00 (3g.) |
Trendy rozwojowe na rynku FMCG |
konwersatorium |
Paw.G 9 |
ZJIPS2-2311PC |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl