Plan Zajęć
okres:
Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-11-22 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2313
2024-11-22 Pt 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2314
2024-11-23 Sb 13:15 - 17:30 (5g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN1-3511
2024-11-30 Sb 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego wykład link do zajęć ZJZIN1-3511
2024-12-01 Nd 08:45 - 11:15 (3g.) Produkcjażywności ekologicznej przykadem produkcji o obiegu zamkniętym wykład do wyboru link do zajęć ZJZIN1-3511
2024-12-02 Pn 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-3514
2024-12-02 Pn 15:00 - 17:30 (3g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego wykład Paw.S sala 7 ZJZIS1-3511, ZJZIS1-3512, ZJZIS1-3513, ZJZIS1-3514
2024-12-02 Pn 17:30 - 20:00 (3g.) Trendy rozwojowe na rynku FMCG konwersatorium Paw.G 9 ZJIPS2-2311PC
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl