Plan Zajęć
okres:
Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-06-02 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład zdalny link do zajęć ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413
2025-06-02 Pn 17:30 - 20:00 (3g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-06-03 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Jakość żywności w transporcie Przeniesienie zajęć ZJTSS1-2412
Zajęcia przeniesione na 10.06.2025r.
2025-06-04 Śr 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie Przeniesienie zajęć ZJTSS1-2411
Zajęcia przeniesione na 11.06.2025r.
2025-06-05 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Jakość żywności w transporcie Przeniesienie zajęć ZJTSS1-2413
Zajęcia przeniesione na 22.05.2025r.
2025-06-06 Pt 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład zdalny link do zajęć ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
Zajęcia zdalne okazjonalne
2025-06-09 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.S sala 7 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413
2025-06-09 Pn 17:30 - 20:00 (3g.) Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamknięt wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411PC
2025-06-10 Wt 12:15 - 14:45 (3g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. chem. 2 ZJTSS1-2412
2025-06-10 Wt 15:00 - 16:30 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2412
2025-06-10 Wt 16:45 - 18:15 (2g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 2 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-06-10 Wt 18:30 - 19:15 (1g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Paw.F 413 ZJTSS1-2412
2025-06-11 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
2025-06-11 Śr 13:15 - 16:30 (4g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJTSS1-2411
2025-06-12 Cz 08:45 - 09:30 (1g.) Jakość żywności w transporcie wykład Paw.S sala 2 ZJTSS1-2411, ZJTSS1-2412, ZJTSS1-2413
2025-06-12 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2413
2025-06-14 Sb 08:00 - 09:30 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2413
2025-06-14 Sb 09:45 - 11:15 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2411
2025-06-14 Sb 12:15 - 14:00 (2g.) Jakość żywności w transporcie laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJTSN1-2412
2025-06-15 Nd 10:30 - 13:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN2-1111
2025-06-15 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN1-2411
2025-06-15 Nd 16:45 - 19:15 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN2-1112
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl