Paw.H Prac. mikrob.1
| Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
| 2025-12-04 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
dr Barbara Błyskal |
ZJIJS1-2313 |
| 2025-12-09 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
ZJIJS1-2311 |
| 2025-12-09 |
Wt 15:00 - 17:30 (3g.) |
Identyfikacja zagrożeń mikrobiologicznych produktu |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Tomasz Sawoszczuk |
ZJIJS2-1211MJ |
| 2025-12-11 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
dr Barbara Błyskal |
ZJIJS1-2313 |
| 2025-12-16 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska |
ZJIJS1-2311 |
| 2025-12-16 |
Wt 15:00 - 17:30 (3g.) |
Identyfikacja zagrożeń mikrobiologicznych produktu |
laboratorium |
prof. UEK dr hab. Tomasz Sawoszczuk |
ZJIJS2-1211MJ |
| 2025-12-18 |
Cz 11:30 - 13:00 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
dr Barbara Błyskal |
ZJIJS1-2313 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl