Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-10-21 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
Paw.H Prac. mikrob.1 |
ZJIJS1-2311 |
2025-10-22 |
Śr 08:00 - 09:30 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
wykład |
Paw.F 107 |
ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313 |
2025-10-23 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Identyfikacja zagrożeń mikrobiologicznych produktu |
wykład |
link do zajęć |
ZJIJS2-1211MJ, ZJIJS2-1212MJ |
2025-10-27 |
Pn 08:45 - 11:15 (3g.) |
Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych |
wykład do wyboru |
Paw.S sala 4 |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513 |
2025-10-28 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
Paw.H Prac. mikrob.1 |
ZJIJS1-2311 |
2025-10-29 |
Śr 08:00 - 09:30 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
wykład |
Paw.F 107 |
ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313 |
2025-10-30 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Identyfikacja zagrożeń mikrobiologicznych produktu |
wykład |
link do zajęć |
ZJIJS2-1211MJ, ZJIJS2-1212MJ |
2025-11-03 |
Pn 08:45 - 11:15 (3g.) |
Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych |
wykład do wyboru |
Paw.S sala 4 |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513 |
2025-11-04 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
Paw.H Prac. mikrob.1 |
ZJIJS1-2311 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl