Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2024-11-21 |
Cz 09:45 - 10:30 (1g.) |
Identyfikacja zagrożeń mikrobiologicznych produktu |
wykład |
link do zajęć |
ZJIJS2-1211MJ |
2024-11-21 |
Cz 13:15 - 14:45 (2g.) |
Seminarium - 15 |
seminarium |
Paw.G 8 |
ZJIJS1-35SEM-04 |
2024-11-25 |
Pn 08:45 - 11:15 (3g.) |
Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513, ZJIJS1-3514 |
2024-11-25 |
Pn 12:15 - 15:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
Sienk. 4 sala 49 |
ZJIJS1-2311 |
2024-11-26 |
Wt 13:15 - 14:45 (2g.) |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne produktów |
laboratorium |
Sienk. 4 sala 49 |
ZJIPS1-1113 |
2024-11-27 |
Śr 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
Sienk. 4 sala 48 |
ZJIJS1-2312 |
2024-11-28 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Identyfikacja zagrożeń mikrobiologicznych produktu |
wykład |
link do zajęć |
ZJIJS2-1211MJ |
2024-12-02 |
Pn 08:45 - 11:15 (3g.) |
Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513, ZJIJS1-3514 |
2024-12-02 |
Pn 12:15 - 14:00 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
Sienk. 4 sala 49 |
ZJIJS1-2311 |
2024-12-04 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratorium |
Sienk. 4 sala 48 |
ZJIJS1-2312 |
2024-12-05 |
Cz 13:15 - 14:45 (2g.) |
Seminarium - 15 |
seminarium |
Paw.U sala M |
ZJIJS1-35SEM-04 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl