Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-02-25 |
Wt 08:45 - 11:15 (3g.) |
Optymalizacja jakości produktu |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIPS1-3611PP |
2025-02-26 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
|
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-02-26 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
2025-02-28 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-02-28 |
Pt 13:15 - 17:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-03-03 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-03-04 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Optymalizacja jakości produktu |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIPS1-3611PP |
2025-03-05 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
|
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-03-05 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |
2025-03-07 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-03-10 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-03-10 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-03-11 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Optymalizacja jakości produktu |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIPS1-3611PP |
2025-03-12 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
|
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-03-12 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
2025-03-14 |
Pt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-03-14 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
Przeniesienie zajęć |
|
ZJIJS1-2412 |
na godz. 8.00 |
2025-03-17 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-03-17 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-03-18 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Optymalizacja jakości produktu |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIPS1-3611PP |
2025-03-19 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
|
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-03-19 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |
2025-03-21 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-03-24 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-03-24 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-03-26 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-03-26 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
2025-03-28 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
Przeniesienie zajęć |
|
ZJIJS1-2412 |
na 8.04. na godz. 13.15-16.30 |
2025-03-31 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-03-31 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-04-02 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-04-02 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |
2025-04-04 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-04-07 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-04-07 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-04-08 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2412 |
2025-04-09 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-04-09 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
2025-04-11 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-04-16 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-04-16 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |
2025-04-23 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-04-23 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
2025-04-25 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-04-28 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS2-1112 |
2025-04-28 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS2-1111 |
2025-04-30 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-04-30 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |
2025-05-05 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS2-1112 |
2025-05-05 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS2-1111 |
2025-05-07 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-05-07 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
2025-05-09 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-05-12 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS2-1112 |
2025-05-12 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJZIS2-1111 |
2025-05-14 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-05-14 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |
2025-05-16 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-05-21 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-05-21 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
2025-05-23 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-05-30 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-06-04 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-06-04 |
Śr 13:15 - 14:00 (1g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
2025-06-06 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-06-06 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2412 |
2025-06-11 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-06-11 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |
2025-06-13 |
Pt 08:45 - 12:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-06-13 |
Pt 13:15 - 14:00 (1g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.C sala A |
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |