Plan Zajęć
okres:
Suwała Grzegorz, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-02-25 Wt 08:45 - 11:15 (3g.) Optymalizacja jakości produktu laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIPS1-3611PP
2025-02-26 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-02-26 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.F 516 ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
2025-02-28 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-02-28 Pt 13:15 - 17:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-03-03 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-03-04 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Optymalizacja jakości produktu laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIPS1-3611PP
2025-03-05 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-03-05 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
2025-03-07 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-03-10 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-03-10 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-03-11 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Optymalizacja jakości produktu laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIPS1-3611PP
2025-03-12 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-03-12 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.F 516 ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
2025-03-14 Pt 08:00 - 11:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-03-14 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II Przeniesienie zajęć ZJIJS1-2412
na godz. 8.00
2025-03-17 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-03-17 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-03-18 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Optymalizacja jakości produktu laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIPS1-3611PP
2025-03-19 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-03-19 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
2025-03-21 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-03-24 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-03-24 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-03-26 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-03-26 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.F 516 ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
2025-03-28 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II Przeniesienie zajęć ZJIJS1-2412
na 8.04. na godz. 13.15-16.30
2025-03-31 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-03-31 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-04-02 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-04-02 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
2025-04-04 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-04-07 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-04-07 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-04-08 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2025-04-09 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-04-09 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.F 516 ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
2025-04-11 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-04-16 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-04-16 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
2025-04-23 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-04-23 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.F 516 ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
2025-04-25 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-04-28 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS2-1112
2025-04-28 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS2-1111
2025-04-30 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-04-30 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
2025-05-05 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS2-1112
2025-05-05 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS2-1111
2025-05-07 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-05-07 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.F 516 ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
2025-05-09 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-05-12 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS2-1112
2025-05-12 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJZIS2-1111
2025-05-14 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-05-14 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
2025-05-16 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-05-21 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-05-21 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.F 516 ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
2025-05-23 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-05-30 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-06-04 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-06-04 Śr 13:15 - 14:00 (1g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.F 516 ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
2025-06-06 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-06-06 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2025-06-11 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-06-11 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
2025-06-13 Pt 08:45 - 12:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-06-13 Pt 13:15 - 14:00 (1g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.C sala A ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl