Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-04-02 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-04-02 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |
2025-04-04 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
2025-04-07 |
Pn 08:00 - 12:15 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.2 |
2025-04-07 |
Pn 12:15 - 16:30 (5g.) |
Autentyczności produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS2-2311MJ |
gr.1 |
2025-04-08 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2412 |
2025-04-09 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIPS1-36SEM-04 |
10 os. |
2025-04-09 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Nowoczesne technologie w produkcji żywności |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
2025-04-11 |
Pt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2412 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl