Plan Zajęć
okres:
Suwała Grzegorz, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-04-02 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-04-02 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
2025-04-04 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-04-07 Pn 08:00 - 12:15 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.2
2025-04-07 Pn 12:15 - 16:30 (5g.) Autentyczności produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS2-2311MJ
gr.1
2025-04-08 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2025-04-09 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-04-09 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.F 516 ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
2025-04-11 Pt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl