Plan Zajęć
okres:
Suwała Grzegorz, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-06-06 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II Przeniesienie zajęć ZJIJS1-2412
na 2.06.
2025-06-11 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 30 seminarium link do zajęć ZJIPS1-36SEM-04
10 os.
2025-06-11 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
2025-06-13 Pt 08:00 - 13:00 (6g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2412
2025-06-13 Pt 13:15 - 14:00 (1g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru Paw.C sala A ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl