Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2024-11-21 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Innowacyjność w rozwoju produktów |
ćwiczenia |
Paw.B 053 (KSB) |
ZJIPS2-1112 |
2024-11-25 |
Pn 08:00 - 11:15 (4g.) |
Surowce i produkty przemysłu spożywczego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIPS1-2311 |
2024-11-25 |
Pn 11:30 - 14:45 (4g.) |
Surowce i produkty przemysłu spożywczego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIPS1-2312 |
2024-11-26 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Surowce i produkty przemysłu spożywczego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIPS1-2313 |
2024-11-27 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJIPS1-35SEM-04 |
2024-11-28 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Innowacyjność w rozwoju produktów |
ćwiczenia |
Paw.B 053 (KSB) |
ZJIPS2-1112 |
2024-12-02 |
Pn 08:00 - 11:15 (4g.) |
Surowce i produkty przemysłu spożywczego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIPS1-2311 |
2024-12-02 |
Pn 11:30 - 14:45 (4g.) |
Surowce i produkty przemysłu spożywczego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIPS1-2312 |
2024-12-03 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Surowce i produkty przemysłu spożywczego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIPS1-2313 |
2024-12-04 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJIPS1-35SEM-04 |
2024-12-05 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Innowacyjność w rozwoju produktów |
ćwiczenia |
Paw.B 053 (KSB) |
ZJIPS2-1112 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl