Plan Zajęć
okres:
Popek Stanisław, prof.dr hab. inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-02-25 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2025-02-26 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-03-01 Sb 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład ZJZIN1-2411
2025-03-04 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413
2025-03-05 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-03-11 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2025-03-11 Wt 15:00 - 18:15 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413
2025-03-12 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-03-18 Wt 13:15 - 14:45 (2g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2025-03-18 Wt 15:00 - 16:30 (2g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413
2025-03-19 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-03-22 Sb 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład ZJZIN1-2411
2025-03-26 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-04-02 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-04-09 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-04-12 Sb 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład link do zajęć ZJZIN1-2411
2025-04-16 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-04-23 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-04-30 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-05-07 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-05-14 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-05-21 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-05-23 Pt 15:45 - 17:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład link do zajęć ZJZIN1-2411
2025-05-24 Sb 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład link do zajęć ZJZIN1-2411
2025-06-04 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-06-11 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl