Plan Zajęć
okres:
Popek Stanisław, prof.dr hab. inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-04-02 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-04-09 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład Paw.C sala A ZJZIS1-2411, ZJZIS1-2412, ZJZIS1-2413, ZJZIS1-2414
2025-04-12 Sb 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego wykład link do zajęć ZJZIN1-2411
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl