Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-10-23 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Podstawy analityki chemicznej |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. chem. 1 |
ZJIJS1-1114 |
2025-10-23 |
Cz 15:45 - 16:30 (1g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIJS2-12SEM03 |
2025-10-24 |
Pt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Właściwości chemiczne oraz wartość żywieniowa tłuszczów jadalnych |
wykład do wyboru zdalny |
link do zajęć |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513 |
2025-10-30 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Podstawy analityki chemicznej |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. chem. 1 |
ZJIJS1-1114 |
2025-10-30 |
Cz 15:45 - 16:30 (1g.) |
Seminarium - 30 |
seminarium |
link do zajęć |
ZJIJS2-12SEM03 |
2025-10-31 |
Pt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Właściwości chemiczne oraz wartość żywieniowa tłuszczów jadalnych |
wykład do wyboru |
Paw.G 12 |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513 |
2025-11-03 |
Pn 11:30 - 13:00 (2g.) |
Właściwości chemiczne oraz wartość żywieniowa tłuszczów jadalnych |
Wstępna rezerwacja |
Paw.C sala F |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl