Plan Zajęć
okres:
Miśniakiewicz Małgorzata, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-11-21 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I wykład Paw.F 107 ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313
2024-11-21 Cz 16:45 - 18:15 (2g.) Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego wykład do wyboru Paw.F 516 ZJTOS1-4711MO
2024-11-22 Pt 13:15 - 14:45 (2g.) rezerwacja Paw.S sala 11
2024-11-25 Pn 10:30 - 13:00 (3g.) Projektowanie produktów żywnościowych wykład Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-3511PP
2024-11-25 Pn 13:15 - 14:00 (1g.) Projektowanie produktów żywnościowych wykład Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-3511PP
2024-11-25 Pn 14:00 - 17:30 (4g.) Projektowanie produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJIPS1-3511PP
2024-11-25 Pn 17:30 - 20:00 (3g.) Trendy rozwojowe na rynku FMCG konwersatorium Paw.G 9 ZJIPS2-2311PC
2024-11-26 Wt 09:45 - 11:15 (2g.) Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego wykład do wyboru Paw.C sala A ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513, ZJIJS1-3514
2024-11-26 Wt 11:30 - 13:00 (2g.) Towaroznawstwo żywności wykład Rakowicka 16 sala 11 ZJTSS1-2311, ZJTSS1-2312, ZJTSS1-2313, ZJTSS1-2314
2024-11-26 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2313
2024-11-27 Śr 08:45 - 11:15 (3g.) Komercjalizacja produktu konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-3513RP
2024-11-27 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2311PC
2024-11-28 Cz 09:45 - 12:15 (3g.) Komercjalizacja produktu konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-3511RP, ZJIPS1-3512RP
2024-11-28 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I wykład Paw.F 107 ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313
2024-11-28 Cz 16:45 - 18:15 (2g.) Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego wykład do wyboru Paw.F 516 ZJTOS1-4711MO
2024-11-29 Pt 15:45 - 18:15 (3g.) Towaroznawstwo żywności wykład link do zajęć ZJTSN1-2311, ZJTSN1-2312, ZJTSN1-2313
2024-12-02 Pn 09:45 - 11:15 (2g.) Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu konwersatorium Paw.F 715 ZJIJS1-1113, ZJIJS1-1114
2024-12-03 Wt 09:45 - 11:15 (2g.) Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego wykład do wyboru Paw.C sala A ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513, ZJIJS1-3514
2024-12-03 Wt 11:30 - 13:00 (2g.) Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS1-1111, ZJIJS1-1112
2024-12-03 Wt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2313
2024-12-04 Śr 08:45 - 11:15 (3g.) Komercjalizacja produktu konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-3513RP
2024-12-04 Śr 14:00 - 15:45 (2g.) Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu konwersatorium L 525 Ustr. ZJIJS1-1115
2024-12-05 Cz 09:45 - 12:15 (3g.) Komercjalizacja produktu konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-3511RP, ZJIPS1-3512RP
2024-12-05 Cz 12:15 - 14:45 (3g.) Seminarium - 15 seminarium Sienk. 4 sala audio ZJIJS1-35SEM-03
2024-12-05 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I wykład Paw.F 107 ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313
2024-12-05 Cz 16:45 - 18:15 (2g.) Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego wykład do wyboru Paw.F 516 ZJTOS1-4711MO
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl