Plan Zajęć
okres:
Miśniakiewicz Małgorzata, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-04-01 Wt 09:45 - 12:15 (3g.) Rozwój produktów żywnościowych wykład link do zajęć ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112, ZJIJS2-1113, ZJIJS2-1114
2025-04-10 Cz 08:00 - 10:30 (3g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS2-1111
2025-04-10 Cz 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2413
2025-04-11 Pt 09:45 - 11:15 (2g.) Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych FMCG wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
2025-04-11 Pt 11:30 - 13:00 (2g.) Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych FMCG wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
2025-04-15 Wt 09:45 - 12:15 (3g.) Rozwój produktów żywnościowych wykład link do zajęć ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112, ZJIJS2-1113, ZJIJS2-1114
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl