Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2024-11-21 |
Cz 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
Paw.F 107 |
ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313 |
2024-11-21 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJTOS1-4711MO |
2024-11-22 |
Pt 13:15 - 14:45 (2g.) |
|
rezerwacja |
Paw.S sala 11 |
|
2024-11-25 |
Pn 10:30 - 13:00 (3g.) |
Projektowanie produktów żywnościowych |
wykład |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-3511PP |
2024-11-25 |
Pn 13:15 - 14:00 (1g.) |
Projektowanie produktów żywnościowych |
wykład |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-3511PP |
2024-11-25 |
Pn 14:00 - 17:30 (4g.) |
Projektowanie produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJIPS1-3511PP |
2024-11-25 |
Pn 17:30 - 20:00 (3g.) |
Trendy rozwojowe na rynku FMCG |
konwersatorium |
Paw.G 9 |
ZJIPS2-2311PC |
2024-11-26 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego |
wykład do wyboru |
Paw.C sala A |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513, ZJIJS1-3514 |
2024-11-26 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Towaroznawstwo żywności |
wykład |
Rakowicka 16 sala 11 |
ZJTSS1-2311, ZJTSS1-2312, ZJTSS1-2313, ZJTSS1-2314 |
2024-11-26 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2313 |
2024-11-27 |
Śr 08:45 - 11:15 (3g.) |
Komercjalizacja produktu |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-3513RP |
2024-11-27 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIPS2-2311PC |
2024-11-28 |
Cz 09:45 - 12:15 (3g.) |
Komercjalizacja produktu |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-3511RP, ZJIPS1-3512RP |
2024-11-28 |
Cz 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
Paw.F 107 |
ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313 |
2024-11-28 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJTOS1-4711MO |
2024-11-29 |
Pt 15:45 - 18:15 (3g.) |
Towaroznawstwo żywności |
wykład |
link do zajęć |
ZJTSN1-2311, ZJTSN1-2312, ZJTSN1-2313 |
2024-12-02 |
Pn 09:45 - 11:15 (2g.) |
Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu |
konwersatorium |
Paw.F 715 |
ZJIJS1-1113, ZJIJS1-1114 |
2024-12-03 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego |
wykład do wyboru |
Paw.C sala A |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513, ZJIJS1-3514 |
2024-12-03 |
Wt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIJS1-1111, ZJIJS1-1112 |
2024-12-03 |
Wt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2313 |
2024-12-04 |
Śr 08:45 - 11:15 (3g.) |
Komercjalizacja produktu |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-3513RP |
2024-12-04 |
Śr 14:00 - 15:45 (2g.) |
Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu |
konwersatorium |
L 525 Ustr. |
ZJIJS1-1115 |
2024-12-05 |
Cz 09:45 - 12:15 (3g.) |
Komercjalizacja produktu |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-3511RP, ZJIPS1-3512RP |
2024-12-05 |
Cz 12:15 - 14:45 (3g.) |
Seminarium - 15 |
seminarium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIJS1-35SEM-03 |
2024-12-05 |
Cz 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
Paw.F 107 |
ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313 |
2024-12-05 |
Cz 16:45 - 18:15 (2g.) |
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego |
wykład do wyboru |
Paw.F 516 |
ZJTOS1-4711MO |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl