Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-06-02 |
Pn 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS1-2413 |
2025-06-02 |
Pn 13:15 - 14:45 (2g.) |
E –handel |
konwersatorium |
Bibl. 441 |
ZJIPS2-1211PC |
2025-06-02 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
E –handel |
konwersatorium |
Paw.F CJ 309 |
ZJIPS2-1212PC |
2025-06-06 |
Pt 10:30 - 11:15 (1g.) |
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych FMCG |
Przeniesienie zajęć |
|
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
na 23.05. |
2025-06-06 |
Pt 11:30 - 12:15 (1g.) |
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych FMCG |
Przeniesienie zajęć |
|
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |
na 23.05. |
2025-06-09 |
Pn 13:15 - 14:45 (2g.) |
E –handel |
konwersatorium |
Paw.F CJ 312 |
ZJIPS2-1211PC |
2025-06-09 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
E –handel |
konwersatorium |
Paw.F CJ 309 |
ZJIPS2-1212PC |
2025-06-12 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2413 |
2025-06-13 |
Pt 13:15 - 16:30 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2413 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl