Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-10-16 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Seminarium - 15 |
seminarium |
Paw.C sala D |
ZJIJS1-35SEM-02 |
2025-10-16 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
|
rezerwacja |
. |
|
Targi Pracy, Zgodnie z Zarządzeniem R.0211.31.2025 |
2025-10-20 |
Pn 08:00 - 09:30 (2g.) |
Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIJS2-1211MJ, ZJIJS2-1212MJ |
2025-10-20 |
Pn 11:30 - 13:00 (2g.) |
Projektowanie produktów żywnościowych |
wykład |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-3511PP |
2025-10-20 |
Pn 13:15 - 16:30 (4g.) |
Projektowanie produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIPS1-3511PP |
2025-10-21 |
Wt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Trendy rozwojowe na rynku FMCG |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS2-2311PC |
2025-10-21 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Trendy rozwojowe na rynku FMCG |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS2-2312PC |
2025-10-21 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJIJS1-2313 |
2025-10-21 |
Wt 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
Paw.F 104 |
ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313 |
2025-10-22 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Twórcze rozwiązywanie problemów w biznesie |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-3511PP, ZJIPS1-3511RP |
2025-10-22 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. |
konwersatorium do wyboru |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS2-2311PC |
2025-10-22 |
Śr 15:00 - 16:30 (2g.) |
Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. |
konwersatorium do wyboru |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS2-2312PC |
2025-10-23 |
Cz 09:45 - 11:15 (2g.) |
Twórcze rozwiązywanie problemów w biznesie |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJZIS1-4711, ZJZIS1-4712 |
2025-10-23 |
Cz 11:30 - 13:00 (2g.) |
Towaroznawstwo żywności |
wykład |
Paw.F 008 |
ZJTSS1-2311, ZJTSS1-2312, ZJTSS1-2313 |
2025-10-23 |
Cz 13:15 - 14:45 (2g.) |
Surowce i produkty przemysłu spożywczego |
wykład |
Paw.F 104 |
ZJIPS1-2311, ZJIPS1-2312, ZJIPS1-2313, ZJIPS1-2314 |
2025-10-25 |
Sb 13:15 - 15:45 (3g.) |
Towaroznawstwo żywności |
wykład |
link do zajęć |
ZJTSN1-2311, ZJTSN1-2312, ZJTSN1-2313 |
2025-10-26 |
Nd 13:15 - 15:45 (3g.) |
Twórcze rozwiązywanie problemów w biznesie |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJTSN1-3511, ZJTSN1-3512, ZJTSN1-3513 |
2025-10-27 |
Pn 08:00 - 09:30 (2g.) |
Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. |
wykład do wyboru |
link do zajęć |
ZJIJS2-1211MJ, ZJIJS2-1212MJ |
2025-10-27 |
Pn 11:30 - 13:00 (2g.) |
Projektowanie produktów żywnościowych |
wykład |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS1-3511PP |
2025-10-27 |
Pn 13:15 - 17:30 (5g.) |
Projektowanie produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIPS1-3511PP |
2025-10-28 |
Wt 08:00 - 09:30 (2g.) |
Trendy rozwojowe na rynku FMCG |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS2-2311PC |
2025-10-28 |
Wt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Trendy rozwojowe na rynku FMCG |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS2-2312PC |
2025-10-28 |
Wt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJIJS1-2313 |
2025-10-28 |
Wt 15:00 - 16:30 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I |
wykład |
Paw.F 104 |
ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313 |
2025-10-29 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Personalizacja żywności i żywienia |
wykład do wyboru |
Paw.F 104 |
ZJIJS1-4711, ZJIJS1-4712 |
2025-10-29 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. |
konwersatorium do wyboru |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS2-2311PC |
2025-10-29 |
Śr 15:00 - 16:30 (2g.) |
Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. |
konwersatorium do wyboru |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIPS2-2312PC |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl