Plan Zajęć
okres:
Miśniakiewicz Małgorzata, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-06-02 Pn 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS1-2413
2025-06-02 Pn 13:15 - 14:45 (2g.) E –handel konwersatorium Bibl. 441 ZJIPS2-1211PC
2025-06-02 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) E –handel konwersatorium Paw.F CJ 309 ZJIPS2-1212PC
2025-06-06 Pt 10:30 - 11:15 (1g.) Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych FMCG Przeniesienie zajęć ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614
na 23.05.
2025-06-06 Pt 11:30 - 12:15 (1g.) Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych FMCG Przeniesienie zajęć ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP
na 23.05.
2025-06-09 Pn 13:15 - 14:45 (2g.) E –handel konwersatorium Paw.F CJ 312 ZJIPS2-1211PC
2025-06-09 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) E –handel konwersatorium Paw.F CJ 309 ZJIPS2-1212PC
2025-06-12 Cz 12:15 - 15:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2413
2025-06-13 Pt 13:15 - 16:30 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2413
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl