Plan Zajęć
okres:
Miśniakiewicz Małgorzata, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2025-10-16 Cz 09:45 - 11:15 (2g.) Seminarium - 15 seminarium Paw.C sala D ZJIJS1-35SEM-02
2025-10-16 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) rezerwacja .
Targi Pracy, Zgodnie z Zarządzeniem R.0211.31.2025
2025-10-20 Pn 08:00 - 09:30 (2g.) Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. wykład do wyboru link do zajęć ZJIJS2-1211MJ, ZJIJS2-1212MJ
2025-10-20 Pn 11:30 - 13:00 (2g.) Projektowanie produktów żywnościowych wykład Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-3511PP
2025-10-20 Pn 13:15 - 16:30 (4g.) Projektowanie produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIPS1-3511PP
2025-10-21 Wt 08:00 - 09:30 (2g.) Trendy rozwojowe na rynku FMCG konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS2-2311PC
2025-10-21 Wt 09:45 - 11:15 (2g.) Trendy rozwojowe na rynku FMCG konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS2-2312PC
2025-10-21 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJIJS1-2313
2025-10-21 Wt 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I wykład Paw.F 104 ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313
2025-10-22 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Twórcze rozwiązywanie problemów w biznesie wykład do wyboru Paw.B 251 ZJIPS1-3511PP, ZJIPS1-3511RP
2025-10-22 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. konwersatorium do wyboru Sienk. 4 sala audio ZJIPS2-2311PC
2025-10-22 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. konwersatorium do wyboru Sienk. 4 sala audio ZJIPS2-2312PC
2025-10-23 Cz 09:45 - 11:15 (2g.) Twórcze rozwiązywanie problemów w biznesie wykład do wyboru Paw.B 251 ZJZIS1-4711, ZJZIS1-4712
2025-10-23 Cz 11:30 - 13:00 (2g.) Towaroznawstwo żywności wykład Paw.F 008 ZJTSS1-2311, ZJTSS1-2312, ZJTSS1-2313
2025-10-23 Cz 13:15 - 14:45 (2g.) Surowce i produkty przemysłu spożywczego wykład Paw.F 104 ZJIPS1-2311, ZJIPS1-2312, ZJIPS1-2313, ZJIPS1-2314
2025-10-25 Sb 13:15 - 15:45 (3g.) Towaroznawstwo żywności wykład link do zajęć ZJTSN1-2311, ZJTSN1-2312, ZJTSN1-2313
2025-10-26 Nd 13:15 - 15:45 (3g.) Twórcze rozwiązywanie problemów w biznesie wykład do wyboru link do zajęć ZJTSN1-3511, ZJTSN1-3512, ZJTSN1-3513
2025-10-27 Pn 08:00 - 09:30 (2g.) Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. wykład do wyboru link do zajęć ZJIJS2-1211MJ, ZJIJS2-1212MJ
2025-10-27 Pn 11:30 - 13:00 (2g.) Projektowanie produktów żywnościowych wykład Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-3511PP
2025-10-27 Pn 13:15 - 17:30 (5g.) Projektowanie produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIPS1-3511PP
2025-10-28 Wt 08:00 - 09:30 (2g.) Trendy rozwojowe na rynku FMCG konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS2-2311PC
2025-10-28 Wt 09:45 - 11:15 (2g.) Trendy rozwojowe na rynku FMCG konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS2-2312PC
2025-10-28 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJIJS1-2313
2025-10-28 Wt 15:00 - 16:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych I wykład Paw.F 104 ZJIJS1-2311, ZJIJS1-2312, ZJIJS1-2313
2025-10-29 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Personalizacja żywności i żywienia wykład do wyboru Paw.F 104 ZJIJS1-4711, ZJIJS1-4712
2025-10-29 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. konwersatorium do wyboru Sienk. 4 sala audio ZJIPS2-2311PC
2025-10-29 Śr 15:00 - 16:30 (2g.) Innowacja wartości. Doskonalenie produktu. konwersatorium do wyboru Sienk. 4 sala audio ZJIPS2-2312PC
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl