Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2025-04-01 |
Wt 09:45 - 12:15 (3g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
wykład |
link do zajęć |
ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112, ZJIJS2-1113, ZJIJS2-1114 |
2025-04-10 |
Cz 08:00 - 10:30 (3g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS2-1111 |
2025-04-10 |
Cz 12:15 - 15:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2413 |
2025-04-11 |
Pt 09:45 - 11:15 (2g.) |
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych FMCG |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIJS1-3611, ZJIJS1-3612, ZJIJS1-3613, ZJIJS1-3614 |
2025-04-11 |
Pt 11:30 - 13:00 (2g.) |
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych FMCG |
wykład do wyboru |
Paw.B 251 |
ZJIPS1-3611PP, ZJIPS1-3611RP, ZJIPS1-3612RP, ZJIPS1-3613RP |
2025-04-15 |
Wt 09:45 - 12:15 (3g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
wykład |
link do zajęć |
ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112, ZJIJS2-1113, ZJIJS2-1114 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl