Study Schedule
Dates:
Sienk. 5 pr. spoż. 3
Date Day Time Subject Type Teacher Group
2024-11-25 Monday 14:00 - 17:30 (4g.) Projektowanie produktów żywnościowych laboratory class dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIPS1-3511PP
2024-11-26 Tuesday 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratory class dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3511
2024-11-27 Wednesday 11:30 - 13:00 (2g.) Seminarium - 30 Seminar dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-35SEM-04
2024-12-02 Monday 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratory class dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIS1-3514
2024-12-03 Tuesday 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratory class dr inż. Magdalena Sęk e-Wizytówka ZJZIS1-3511
2024-12-04 Wednesday 11:30 - 13:00 (2g.) Seminarium - 30 Seminar dr inż. Grzegorz Suwała e-Wizytówka ZJIPS1-35SEM-04
2024-12-06 Friday 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratory class dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2313
2024-12-06 Friday 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratory class dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJTSS1-2314
APOLLO CUE Study Schedule
POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl