Sienk. 5 pr. spoż. 3
Date |
Day Time |
Subject |
Type |
Teacher |
Group |
2024-11-25 |
Monday 14:00 - 17:30 (4g.) |
Projektowanie produktów żywnościowych |
laboratory class |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIPS1-3511PP |
2024-11-26 |
Tuesday 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratory class |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-3511 |
2024-11-27 |
Wednesday 11:30 - 13:00 (2g.) |
Seminarium - 30 |
Seminar |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIPS1-35SEM-04 |
2024-12-02 |
Monday 08:45 - 12:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratory class |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIS1-3514 |
2024-12-03 |
Tuesday 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratory class |
dr inż. Magdalena Sęk |
ZJZIS1-3511 |
2024-12-04 |
Wednesday 11:30 - 13:00 (2g.) |
Seminarium - 30 |
Seminar |
dr inż. Grzegorz Suwała |
ZJIPS1-35SEM-04 |
2024-12-06 |
Friday 08:45 - 12:15 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratory class |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2313 |
2024-12-06 |
Friday 12:15 - 15:45 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratory class |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJTSS1-2314 |