Date |
Day Time |
Subject |
Type |
Classroom |
Group |
2024-11-25 |
Monday 15:00 - 17:30 (3g.) |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne produktów |
Lecture |
Paw.F 111 |
ZJIPS1-1111, ZJIPS1-1112, ZJIPS1-1113, ZJIPS1-1114 |
2024-11-25 |
Monday 17:30 - 19:15 (2g.) |
Zastosow.chromatografii gazowej i olfaktometrii w bad. jakości produkt |
Optional Lecture |
Paw.C sala C |
ZJZIS1-3511, ZJZIS1-3512, ZJZIS1-3513, ZJZIS1-3514 |
2024-11-26 |
Tuesday 15:45 - 17:30 (2g.) |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne produktów |
laboratory class |
Sienk. 4 sala 48 |
ZJIPS1-1114 |
2024-11-27 |
Wednesday 15:00 - 16:30 (2g.) |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne produktów |
laboratory class |
Sienk. 4 sala 48 |
ZJIPS1-1112 |
2024-12-02 |
Monday 17:30 - 18:15 (1g.) |
Zastosow.chromatografii gazowej i olfaktometrii w bad. jakości produkt |
Optional Lecture |
Paw.C sala C |
ZJZIS1-3511, ZJZIS1-3512, ZJZIS1-3513, ZJZIS1-3514 |
2024-12-04 |
Wednesday 12:15 - 15:45 (4g.) |
Komercjalizacja i transer wiedzy |
Discussion session |
link do zajęć |
ZJIPS1-3511RP, ZJIPS1-3512RP |