Date |
Day Time |
Subject |
Type |
Classroom |
Group |
2024-11-23 |
Saturday 13:15 - 17:30 (5g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratory class |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIN1-3511 |
2024-11-30 |
Saturday 08:45 - 12:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
Lecture |
link do zajęć |
ZJZIN1-3511 |
2024-12-01 |
Sunday 08:45 - 11:15 (3g.) |
Produkcjażywności ekologicznej przykadem produkcji o obiegu zamkniętym |
Optional Lecture |
link do zajęć |
ZJZIN1-3511 |
2024-12-02 |
Monday 08:45 - 12:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
laboratory class |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS1-3514 |
2024-12-02 |
Monday 15:00 - 17:30 (3g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
Lecture |
Paw.S sala 7 |
ZJZIS1-3511, ZJZIS1-3512, ZJZIS1-3513, ZJZIS1-3514 |
2024-12-02 |
Monday 17:30 - 20:00 (3g.) |
Trendy rozwojowe na rynku FMCG |
Discussion session |
Paw.G 9 |
ZJIPS2-2311PC |
2024-12-06 |
Friday 08:45 - 12:15 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratory class |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2313 |
2024-12-06 |
Friday 12:15 - 15:45 (4g.) |
Towaroznawstwo żywności |
laboratory class |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJTSS1-2314 |
2024-12-07 |
Saturday 08:45 - 12:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego |
Lecture |
link do zajęć |
ZJZIN1-3511 |