Study Schedule
Dates:
Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż. e-Wizytówka
Date Day Time Subject Type Classroom Group
2024-11-23 Saturday 13:15 - 17:30 (5g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratory class Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIN1-3511
2024-11-30 Saturday 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego Lecture link do zajęć ZJZIN1-3511
2024-12-01 Sunday 08:45 - 11:15 (3g.) Produkcjażywności ekologicznej przykadem produkcji o obiegu zamkniętym Optional Lecture link do zajęć ZJZIN1-3511
2024-12-02 Monday 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego laboratory class Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-3514
2024-12-02 Monday 15:00 - 17:30 (3g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego Lecture Paw.S sala 7 ZJZIS1-3511, ZJZIS1-3512, ZJZIS1-3513, ZJZIS1-3514
2024-12-02 Monday 17:30 - 20:00 (3g.) Trendy rozwojowe na rynku FMCG Discussion session Paw.G 9 ZJIPS2-2311PC
2024-12-06 Friday 08:45 - 12:15 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratory class Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2313
2024-12-06 Friday 12:15 - 15:45 (4g.) Towaroznawstwo żywności laboratory class Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJTSS1-2314
2024-12-07 Saturday 08:45 - 12:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego Lecture link do zajęć ZJZIN1-3511
APOLLO CUE Study Schedule
POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl