Date |
Day Time |
Subject |
Type |
Classroom |
Group |
2024-11-25 |
Monday 08:45 - 11:15 (3g.) |
Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych |
Optional Lecture |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513, ZJIJS1-3514 |
2024-11-25 |
Monday 12:15 - 15:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratory class |
Sienk. 4 sala 49 |
ZJIJS1-2311 |
2024-11-26 |
Tuesday 13:15 - 14:45 (2g.) |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne produktów |
laboratory class |
Sienk. 4 sala 49 |
ZJIPS1-1113 |
2024-11-27 |
Wednesday 11:30 - 14:45 (4g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratory class |
Sienk. 4 sala 48 |
ZJIJS1-2312 |
2024-11-28 |
Thursday 09:45 - 11:15 (2g.) |
Identyfikacja zagrożeń mikrobiologicznych produktu |
Lecture |
link do zajęć |
ZJIJS2-1211MJ |
2024-12-02 |
Monday 08:45 - 11:15 (3g.) |
Ocena jakości mikrobiologicznej produktów w badaniach laboratoryjnych |
Optional Lecture |
Paw.F 516 |
ZJIJS1-3511, ZJIJS1-3512, ZJIJS1-3513, ZJIJS1-3514 |
2024-12-02 |
Monday 12:15 - 14:00 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratory class |
Sienk. 4 sala 49 |
ZJIJS1-2311 |
2024-12-04 |
Wednesday 11:30 - 13:00 (2g.) |
Mikrobiologiczne podstawy jakości produktów |
laboratory class |
Sienk. 4 sala 48 |
ZJIJS1-2312 |
2024-12-05 |
Thursday 13:15 - 14:45 (2g.) |
Seminarium - 15 |
Seminar |
Paw.U sala M |
ZJIJS1-35SEM-04 |