Plan Zajęć
okres:
2024-04-25 do 2024-05-09
2024-02-26 do 2024-09-30
2023-10-01 do 2024-02-25
2023-10-01 do 2024-09-30
2022-10-01 do 2023-09-30
Ok
Sienk. 5 pr. spoż. 3
Termin
Dzień, godzina
Przedmiot
Typ
Nauczyciel
Grupa
2024-04-30
Wt 08:00 - 11:15 (4g.)
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego
laboratorium
dr inż. Ewa Pyrzyńska
ZJZIS1-2411
2024-05-09
Cz 11:30 - 15:45 (5g.)
Autentyczności produktów żywnościowych
laboratorium
dr inż. Grzegorz Suwała
ZJIJS2-2312MJ
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email:
point@hot.pl