Sienk. 5 pr. spoż. 1
Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Nauczyciel |
Grupa |
2024-04-19 |
Pt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJIJS1-2414 |
2024-04-21 |
Nd 13:15 - 16:30 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJZIN1-2411 |
2024-04-22 |
Pn 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJIJS1-2414 |
2024-04-23 |
Wt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2411 |
2024-04-24 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS2-1111 |
2024-04-24 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS2-1112 |
2024-04-24 |
Śr 15:00 - 18:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda |
ZJIJS1-2412 |
2024-04-26 |
Pt 11:30 - 14:45 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz |
ZJIJS1-2414 |
2024-04-27 |
Sb 08:45 - 11:15 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJZIN2-1111 |
2024-04-27 |
Sb 11:30 - 14:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJZIN2-1112 |
2024-04-30 |
Wt 09:45 - 13:00 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz |
ZJIJS1-2411 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl