Plan Zajęć
okres:
Sienk. 5 pr. spoż. 1
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Nauczyciel Grupa
2024-04-19 Pt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2414
2024-04-21 Nd 13:15 - 16:30 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJZIN1-2411
2024-04-22 Pn 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2414
2024-04-23 Wt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2411
2024-04-24 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS2-1111
2024-04-24 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS2-1112
2024-04-24 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium prof.UEK dr hab.inż. Michał Halagarda e-Wizytówka ZJIJS1-2412
2024-04-26 Pt 11:30 - 14:45 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2414
2024-04-27 Sb 08:45 - 11:15 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJZIN2-1111
2024-04-27 Sb 11:30 - 14:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJZIN2-1112
2024-04-30 Wt 09:45 - 13:00 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium dr inż. Małgorzata Miśniakiewicz e-Wizytówka ZJIJS1-2411
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl