Plan Zajęć
okres:
Pyrzyńska Ewa, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-04-03 Śr 08:00 - 11:15 (4g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS2-1113
2024-04-03 Śr 11:30 - 13:00 (2g.) Żywność premium wykład do wyboru Paw.F 413 ZJZIS1-3611, ZJZIS1-3612
2024-04-03 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.B 251 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
2024-04-04 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIS1-2412
2024-04-09 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS1-2411
2024-04-10 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Rozwój produktów żywnościowych laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 2 ZJIJS2-1113
2024-04-11 Cz 08:45 - 09:30 (1g.) rezerwacja Paw.B 451
2024-04-11 Cz 11:30 - 14:45 (4g.) Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJZIS1-2412
2024-04-11 Cz 15:00 - 16:30 (2g.) Żywienie a zdrowie współczesnego człowieka wykład do wyboru Paw.U sala K ZJTOS1-3611MO, ZJTOS1-3612MO
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl