Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2024-04-03 |
Śr 08:00 - 11:15 (4g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS2-1113 |
2024-04-03 |
Śr 11:30 - 13:00 (2g.) |
Żywność premium |
wykład do wyboru |
Paw.F 413 |
ZJZIS1-3611, ZJZIS1-3612 |
2024-04-03 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
Paw.B 251 |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414 |
2024-04-04 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIS1-2412 |
2024-04-09 |
Wt 08:00 - 11:15 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 3 |
ZJZIS1-2411 |
2024-04-10 |
Śr 09:45 - 11:15 (2g.) |
Rozwój produktów żywnościowych |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 2 |
ZJIJS2-1113 |
2024-04-11 |
Cz 08:45 - 09:30 (1g.) |
|
rezerwacja |
Paw.B 451 |
|
2024-04-11 |
Cz 11:30 - 14:45 (4g.) |
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJZIS1-2412 |
2024-04-11 |
Cz 15:00 - 16:30 (2g.) |
Żywienie a zdrowie współczesnego człowieka |
wykład do wyboru |
Paw.U sala K |
ZJTOS1-3611MO, ZJTOS1-3612MO |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl