Plan Zajęć
okres:
Halagarda Michał, prof.UEK dr hab.inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-02-28 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-03-06 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-03-13 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-03-19 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413, ZJIPS1-2414
2024-03-19 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2024-03-20 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-03-26 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413, ZJIPS1-2414
2024-03-26 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2024-03-27 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-04-03 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-04-09 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413, ZJIPS1-2414
2024-04-09 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2024-04-10 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.B 251 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
2024-04-10 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-04-16 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413, ZJIPS1-2414
2024-04-16 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2024-04-17 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.B 251 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
2024-04-17 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-04-22 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112
2024-04-23 Wt 08:00 - 11:15 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2413, ZJIPS1-2414
2024-04-23 Wt 11:30 - 14:45 (4g.) Bezpieczeństwo produktów żywnościowych konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIPS1-2411, ZJIPS1-2412
2024-04-24 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.B 251 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
2024-04-24 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-04-26 Pt 18:30 - 21:00 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIN2-1111, ZJZIN2-1112, ZJZIN2-1113, ZJZIN2-1114
2024-04-29 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112
2024-05-06 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112
2024-05-07 Wt 08:45 - 11:15 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112
2024-05-07 Wt 11:30 - 14:00 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1113
2024-05-08 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.B 251 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
2024-05-08 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-05-13 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112
2024-05-14 Wt 08:45 - 11:15 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112
2024-05-14 Wt 11:30 - 14:00 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1113
2024-05-15 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.B 251 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
2024-05-15 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-05-17 Pt 11:30 - 15:45 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS2-1112
2024-05-18 Sb 08:45 - 11:15 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIN2-1111, ZJZIN2-1112, ZJZIN2-1113, ZJZIN2-1114
2024-05-20 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112
2024-05-21 Wt 08:45 - 11:15 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112
2024-05-21 Wt 11:30 - 14:00 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1113
2024-05-22 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.B 251 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
2024-05-22 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-05-23 Cz 08:00 - 09:30 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.F 715 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
2024-05-24 Pt 08:45 - 13:00 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS2-1112
2024-05-27 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112
2024-05-29 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.B 251 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
2024-05-29 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-06-03 Pn 15:00 - 16:30 (2g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112
2024-06-04 Wt 08:45 - 11:15 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112
2024-06-04 Wt 11:30 - 14:00 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1113
2024-06-05 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-06-08 Sb 08:45 - 11:15 (3g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIN2-1111, ZJZIN2-1112, ZJZIN2-1113, ZJZIN2-1114
2024-06-10 Pn 15:00 - 15:45 (1g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów wykład link do zajęć ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112
2024-06-11 Wt 08:45 - 11:15 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112
2024-06-11 Wt 11:30 - 14:00 (3g.) Bezpieczeństwo produktów konwersatorium Sienk. 4 sala audio ZJIJS2-1113
2024-06-12 Śr 13:15 - 14:45 (2g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II wykład Paw.B 251 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
2024-06-12 Śr 15:00 - 18:15 (4g.) Inżynieria jakości produktów żywnościowych II laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 1 ZJIJS1-2412
2024-06-14 Pt 08:45 - 13:00 (5g.) Jakość i bezpieczeństwo produktów laboratorium Sienk. 5 pr. spoż. 3 ZJZIS2-1112
2024-06-17 Pn 10:30 - 12:15 (2g.) egzamin Paw.F 008 ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112
2024-06-20 Cz 09:45 - 11:15 (2g.) egzamin Paw.S sala 8 ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl