Termin |
Dzień, godzina |
Przedmiot |
Typ |
Sala |
Grupa |
2024-04-26 |
Pt 18:30 - 21:00 (3g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
wykład |
link do zajęć |
ZJZIN2-1111, ZJZIN2-1112, ZJZIN2-1113, ZJZIN2-1114 |
2024-04-29 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
wykład |
link do zajęć |
ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112 |
2024-05-06 |
Pn 15:00 - 16:30 (2g.) |
Jakość i bezpieczeństwo produktów |
wykład |
link do zajęć |
ZJZIS2-1111, ZJZIS2-1112 |
2024-05-07 |
Wt 08:45 - 11:15 (3g.) |
Bezpieczeństwo produktów |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIJS2-1111, ZJIJS2-1112 |
2024-05-07 |
Wt 11:30 - 14:00 (3g.) |
Bezpieczeństwo produktów |
konwersatorium |
Sienk. 4 sala audio |
ZJIJS2-1113 |
2024-05-08 |
Śr 13:15 - 14:45 (2g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
wykład |
Paw.B 251 |
ZJIJS1-2411, ZJIJS1-2412, ZJIJS1-2413, ZJIJS1-2414 |
2024-05-08 |
Śr 15:00 - 18:15 (4g.) |
Inżynieria jakości produktów żywnościowych II |
laboratorium |
Sienk. 5 pr. spoż. 1 |
ZJIJS1-2412 |
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne,
email:
point@hot.pl