Termin | Dzień, godzina | Przedmiot | Typ | Sala | Grupa |
---|---|---|---|---|---|
2024-04-26 | Pt 11:30 - 14:45 (4g.) | Inżynieria jakości produktów żywnościowych II | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 1 | ZJIJS1-2414 |
2024-04-27 | Sb 08:45 - 11:15 (3g.) | Jakość i bezpieczeństwo produktów | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 2 | ZJZIN2-1114 |
2024-04-27 | Sb 11:30 - 14:00 (3g.) | Jakość i bezpieczeństwo produktów | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 2 | ZJZIN2-1113 |
2024-04-27 | Sb 14:00 - 16:30 (3g.) | Jakość i bezpieczeństwo produktów | Przeniesienie zajęć | ZJZIN2-1114 | |
na godz.8.45-11.15 | |||||
2024-05-07 | Wt 08:00 - 11:15 (4g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 2 | ZJZIS1-2413 |
2024-05-07 | Wt 11:30 - 14:45 (4g.) | Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego | laboratorium | Sienk. 5 pr. spoż. 2 | ZJZIS1-2414 |