Termin | Dzień, godzina | Przedmiot | Typ | Sala | Grupa |
---|---|---|---|---|---|
2024-04-23 | Wt 10:30 - 13:00 (3g.) | Autentyczność żywności | wykład do wyboru | link do zajęć | ZJIJS2-2311MJ, ZJIJS2-2312MJ |
2024-04-23 | Wt 14:00 - 16:30 (3g.) | Nowoczesne technologie w produkcji żywności | wykład do wyboru | link do zajęć | ZJIPS2-2411RZ |
2024-04-24 | Śr 09:45 - 11:15 (2g.) | Nowoczesne technologie produkcji żywności | wykład do wyboru | link do zajęć | ZJZIS2-2311PP |
2024-04-27 | Sb 11:30 - 14:45 (4g.) | Autentyczności produktów żywnościowych | Przeniesienie zajęć | ZJIJN2-2311MJ | |
na 17.03 .i 14.06. |