Plan Zajęć
okres:
Suwała Grzegorz, dr inż. e-Wizytówka
Termin Dzień, godzina Przedmiot Typ Sala Grupa
2024-04-23 Wt 10:30 - 13:00 (3g.) Autentyczność żywności wykład do wyboru link do zajęć ZJIJS2-2311MJ, ZJIJS2-2312MJ
2024-04-23 Wt 14:00 - 16:30 (3g.) Nowoczesne technologie w produkcji żywności wykład do wyboru link do zajęć ZJIPS2-2411RZ
2024-04-24 Śr 09:45 - 11:15 (2g.) Nowoczesne technologie produkcji żywności wykład do wyboru link do zajęć ZJZIS2-2311PP
2024-04-27 Sb 11:30 - 14:45 (4g.) Autentyczności produktów żywnościowych Przeniesienie zajęć ZJIJN2-2311MJ
na 17.03 .i 14.06.
APOLLO Publikacja Planu Zajęć Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
projekt i wykonanie: POINT Systemy Informatyczne, email: point@hot.pl